蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
元朗國
純粹係暗示佢唔夠紅/勁, 唔係同啲top hero 同level。
簽書會得小朋友出席,影相係同寵物影。
你咁講iron man咪仲易殺
iron man都係裝備撚
WM同falcon話哂都受過下軍訓
你真係無改錯名
個啲terms譯做中文咪仲難明
成舊水一杯咖啡
佢美隊fans 嚟
無原因下突然醒覺??
Thor4 之前都迷失完啦,仲迷失?同ds2 入面wander 一樣又發癲去搵仔一樣 反而要屌返thor 明知條女拚死化身女雷神合力抵抗godd,最尾竟然由佢爬入個圈度,無L嘢呀

BP2 反而幾好睇,但女黑豹突然唔殺水底人好奇怪,夾硬彈佢老母個樣出黎就叫成長咗
Scott廢啫冇甲咪又係普通人一個 反而係康冇甲分分鐘黑寡婦都打唔贏
無期望咁入去睇覺得幾好睇
In the last moments, however, she realizes that ‘vengeance consumed us’ and chooses to spare Namor’s life in exchange for peace.

殺咗勁多國民 死埋老母
比人桶完之後突然醒覺可以唔打就唔打
就係為咗救個nobody Iron Heart
DS2要救Miss America都話驚世界末日啫 死一個美國人對Wakanda完全無影響
見到有啲留言真係好笑弱智就不如去睇dc啦,唔洗理關連 唔洗理伏筆 反正黎緊又reboot
thor既迷失係指佢作為一個英雄搞掂endgane之後既故事,大反派搞掂左,自己仲有咩存在價值,最後佢選擇左愛情同以爸爸既身份生存,而唔係超級英雄
9UP
雖然話沒LGBT同黑人加女權
其實仲有大愛撚
叫佢準備出黎打kang啦
唔知仲拍唔拍身體有事
果3個Kang係咪TVA 3巨頭?
漫畫NYPD 都可以拉thanos
成撚日有啲撚樣問冇咁件甲仲做到咩
麻煩返睇Ironman 3
真心今集康設定得太廢⋯
打廢兵個時就秒兵仔
一打主角個時就變水槍仔
仲要最後比d 螞蟻淹沒,真心智障
其實康可以自己搞掂個能量球都得啦,駛乜搵antman 去縮細返?
Kang唔識縮細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞