[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
Mhr已經搞到冇撚曬啦
今次預當新game玩
ps5係咪都好lag
諗緊買pc定ps5好 反正可以跨平台玩
唔清楚 琴晚都係係store禁
6百幾蚊
6XX 係貴版,送D 冇用外觀貼圖

買4XX 普通版得啦
Steam版有冇得預先download ?
https://www.youtube.com/watch?v=GEQLrbboKoQ

變形棍儲爆氣用大劍3下好撚爽
睇落覺得變形棍有d唔知做乜
雖然有一大堆型態 但其實個玩法係focus係蓄bar出大劍
d型態唔知有咩意義
笑左
睇魯蛋玩 佢都係瘋狂變形蓄bar出大劍
定仲有更深入既玩法
我自己未玩過,唔敢講

但連呢條官方既片都好似得呢個打法黎講….
魯蛋打機都唔勁
魯蛋賣娛樂性唔係賣技術
唔會話好廢都一定唔係好勁

要睇技術去youtube 搵片會好啲
但唔會建議玩
https://www.reddit.com/r/WildHeartsGame/comments/11290v7/a_note_from_the_team/

We have a patch coming next week that addresses a CPU bottleneck problem the team discovered; this should improve performance across mid-high end CPU’s. The team are also actively working on DLSS and FSR support which will arrive in a future patch.

最快都要下星期先有patch 再遲啲先會有dlss同fsr
係唔係出佐 我見好多人直播緊
應該係EA派咗啲game畀啲KOL玩
ea pro一早玩緊喎
係咪PC先Join到EA Pro?
個GP條件苛刻到
望住隻豬推石過黎 早左啲啲禁都要食
GP到又唔係無敵用反擊追擊又俾多段攻擊打番落黎
屌 pc版 優化好撚差
lag 下lag 下
同 horizon 似唔似架?
唔似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞