[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
正常有KEY 素材後 就會SHOW晒出黎要咩料

夠料就直接做

要覺醒條件既
係絡繰個SKILL TREE
你未靈光一閃時,係點唔到招技
MHR差極都唔會係下限 狂心連基本流暢度 打擊感同範圍判定 都仲停留喺真三8水平

無得好拗 技術上佢係公認垃圾 Steam就係民意
抄唔抄都算….
淨係知啲畫面 介面 好粗糙
而家得ps5先有正常遊戲體驗
Pc 同Xbox負皮好合理 game都唔可以正常玩
仲有咩好評個遊戲
見想用電腦玩既fd都一律叫唔好買
high end pc咪可以順玩
ps5入到冬塞孤城一樣會frame drop

好似依到咁,問號左係無key素材,紅色係唔夠材料?
但係唔係問號唔係紅燈個到佢都係話未達到覺醒條件
PS5 LS遊戲工作室啲bug我貼晒啦 佢PS5玩真係日日中招 鑊鑊新鮮鑊鑊甘
直頭係無雙8級別
?係你未打過隻怪 冇佢材料
紅燈咪即係你未有KEY素材

=你仲未打過隻怪
多得某位巴打個post推得快咗好多
2077 同FF15都係open world 規模大咁多
咁比2077多bug啲好平常 內容多幾倍 但起碼唔係開發人員技術問題
無雙8果啲問題好多係兩年更新都修正唔到 係Omega Force技術不足
根本啲編碼總錯撚到唔識修正 直接放生

但係2077同FF15都唔夠膽將9成內容倒模放啲舊作系統炒多隻帝王傳掛

相反你有心補救 可以好似NMS咁補返起個口碑

而且bug 量黎講FF15內容多啲同狂心俾影響遊玩嘅唔算多
呢隻係到咗AC大革命果種煩人嘅水平
講錯

紅燈係你未夠料
?先係未打到KEY素材
可能下星期隻臥龍又會見到佢發表偉論
抄XXX
有可能佢腦入面已經有idea整隻破天荒原創game,冇抄歷史上任何一隻game

好似都未係好知我問咩,即係呢2把咁,夠哂料都合唔到出黎
2把都係話未達到覺醒條件

咁佢個覺醒條件係樣key item,即係就算我夠素材,殺隻野未跌過都唔會合到?
咁係咪唔夠錢?
我都想知
大部份動物 2隻手(翼) 2隻腳 1條尾,
要睇落自然的話啲動作黎黎去去都已經焗限左得咁多,
除非佢要做到甩骹 / 爆多隻觸手 / 魔法為主咁啦
所有類型既game都係獨市零競爭就最好喇總之
佢好煩 佢鍾意MH咪自己玩飽佢 人哋討論新game都唔畀咁 係都要講到MH點好 我都鍾意玩MH 但有隻唔同背景嘅主題玩吓好似得罪佢咁 痴Q線
你要跟住個路線咁整
唔可以係路線圖中間整把新武器
WH
十足動畫入面將M寫成W影射麥當勞
公道講新出還新出
依家既標準就係依家既標準
冇得話十幾年前既標準低好多

唔通啲人話signal功能好唔齊
又話iphone123果陣whatsapp仲廢咩

要fight得蠃就要一出就追上現代而且有特色
依家最多話佢有潛力 現狀真係好難話佢好過mh
希望過幾個patch生生性性
唔好又變另一舊ea 垃圾
係,已block,完全唔想理佢
討論番隻game好遼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞