[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
只能講
MH第1集 個陣 一樣好多缺點

下下用而家既MH黎比較,真係同類形既新GAME全部都一定會比下去
(之後又話唔係呢到唔係原創..呢到又抄乜抄物)

WH 的確係好多位需要改善
但唔係一隻垃圾GAME囉
冇..希望佢之後會有PATCH比人拉遠D...
我都覺得視點太近
D怪又大大隻

好難睇
幾百蚊點解可以嬲到上晒頭
原神狗同你嘅回應一樣
證明我無講錯 WH玩家係抄襲原神狗

手感當然唔同 正版玩起上黎好玩同刺激好多 唔會出現劈豆腐同無雙式割草嘅情況 呢隻淘寶版 爽都爽唔起

最應該抄嘅爽快感佢就抄唔到

求同存異你班垃圾唔講原神求同存異? 你唔講淘寶求同存異 大陸仔

唔夠人講就block 抄到咁明顯你當然無膽面對MH玩家

MHW MHR最近peak位玩家數仲多過你首週 你知唔知醜架
仲以為全世界同啲左媒一樣唱好佢神作?你地先係小眾被媒體洗腦嘅人
遊戲界Mirror 咩都係靠抄人
恥笑緊Omega Force啫始終原創性對遊戲業最重要 呢隻原神式芒亨 係人都應該屌柒佢
一山不能藏二虎的MH忠實FANS

條友真係忽上腦,
3下 = 抄呢樣野真係笑死,
遊戲界入面有幾多攻擊係 3下為之一組真係多到數唔清
咁都可以計的話, 即係:
格鬥game 八神葵花 3下 = 抄
ARPG 法環 女武神水鳥亂舞 3下 = 抄
RPG saga 無雙三段 = 抄
MH 火龍噴火 3次 = 抄
隨便都諗到幾個例子

有啲攻擊係出自自然界真實嘅動物, 我睇國家地理見到佢地有咁嘅習性, 咁即係隻動物又抄人? 抄邊個?
垃圾遊戲
MH第一集起碼無咁多bug

呢隻遊戲啲AI連上斜路都唔識上
無雙大蛇3 正正常常你又唔講既?
爸打知唔知隻game個視點有無得lock住隻怪?
已經block 左,你越同佢講就越開心
佢以為自己一個可以代表到全世界既玩家
其實同啊林奠一樣成日聽到幻聽覺得好多人支持緊佢
L3
有幾正常呀 玩玩吓變咗彈幕魔法大戰

30FPS都未有出隻Switch版又收人600
比隻癲狗洗走哂
問多次先
你個ICON仲係?
你地就真係林鄭一樣幻覺

MHW MHR咁舊線上玩家人數仲多過你新作首週 眾人皆醉你地獨醒咁款

同TLOU一樣左媒係度唱好

偏偏左媒屌到零分嘅 Hogwarts Legacy 就大賣

記住IGN Eurogamer Kotaku 無捧到上天果啲唔好玩呀
原神狗
Omega Force 出品 必須劣品
係咩~~碰
ff15都出過唔少搞少bug
2077更加唔洗講
不如你cap圖黎睇下 未試過夠材料冇得升
其實有咩架好嗌
我都係想搵隻狩獵game等天堂出姐
有mhr做下限 隻狂野玩得好開心
2023年獵人終於唔駛用腳走
而且都唔駛等隻貓撞手神
無我推你班垃圾圍爐都圍唔到1001

先唔好講正版芒亨以前一日十post 每把武器都有自己爆post嘅盛況

果啲就真係公認AAA大作

呢隻咁嘅合成獸? 同遊戲界Mirror有咩分別 一樣抄襲靠請打手唱好 其實評價差到仆街
Steam就最公道 一上市就mostly negative 呢啲就係民意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞