[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
睇落啲畫質同素材 好差喎
Switch game咁
睇左個yt 評價 個片主話佢朋友中左bug解唔到主線 應該係你個情況
我屌 真係冇嘢好講
真係好多問題
叻啦叻啦
xbox 版打主線撳親叫人幫手都出error code 5
屌你老母 打贏天照守先黎crash 隻game仲要冇auto save
搞到我要打2次
好能多任務BUG ON9到震 好彩係試玩版
https://answers.ea.com/t5/Wild-Hearts/prepare-for-amaterasu-s-return-Unable-to-proceed-quest/m-p/12311582

搵咗陣 唔係得我中招 但都係無解 唔知幾時先fix呢
推唔到主線點玩啊大佬
隻驚5舊幾水
如果平啲都想試吓
但聽個個都話多問題
最大問題係Drop frame 如果之後fix返就無乜問題 都幾好玩
心思思
但唔多時間打機
聽人講哩隻game農過mon hun
mon hun整兩套裝夠爆機, 哩隻就難d
有無人用keyboard mouse 岩岩玩 去到救瞓喺地下嗰條友嗰度 點起營地 見人哋整箱仔嗰度有得揀營火嚟起 我乜都無
有無人試過打咩都無錢無材料
我好似中撚左bug
用3060ti都好疾
同fd夾玩ps5算
我得家用機咋
睇吓有冇fd夾 2百零蚊玩緊
我會等特價,試完demo感覺上遊戲性未算伏
但係console版賣$549
次世代game嘅價錢,畫質仲差過上代game
有冇人一齊協 打到二章黑纏鴉
pc optimize 差, 但ps5都唔見得好
ps4級數畫面仲要行1080p, 當ps5死嘅
呢期d pc驚全部都係咁
Callisto protocol, Hogwarts legacy
我中bug卡咗係主線第3章頭 可以協下睇你到時帶唔帶到我過
羅剎咁撚勁單機點過
打咗三次都過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞