[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
要點先開到裝備外觀功能?
第五章先得
呢隻有冇伏?
我見巴哈好多人卡四變核心中Bug,我未打到去嗰邊,不過好多人話要重新由頭再打先得。即刻想退坑
中bug 既話入街場解到
全程單機打就會冇事
連機會計咗其他人進度
再變番單機就可以會變到冇咗
建議果段任自己做場主/solo 算
我最後解法係好彩入左街場 早兩個任
幫人由頭打到尾 突然同場主同步左就解到
大概係邊一章邊段?我做定準備。
打完冰狼
係咁call馬又識眠人 幾好玩
我野太刀儲力成日比d𡃁打斷
係連線打可能會lag
野太刀打呢隻勁爽
你試下蓄力時起個火炬 一下掃勁多隻 仲要差唔多即刻蓄滿
第4章?
跳台世界第一
你果隻叫笠宿
亞種花宿圖鑑無,係要九粒結晶打果隻
Sor 仲未記得晒d名
建造營地同搵波仔都晒左我好多工夫 但幾好玩 整靚張地圖好有成就感
三章尾打完就係入第四章
見上面有人講中咗四變bug 分享下
我有幾個位入人場都出撚事
計計埋埋應該曬咗幾粒鐘

1. 四變 建議四變前個任就已經係單機玩 同人玩而非房主 好大機會點打都唔跌
2. 孔雀同老虎 一定要自己解/做房主 如果你打完一隻入人場 房主未打過會直接令你要重頭打兩隻
3. final boss 打完會傳你去另一到 個人有機會中bug郁唔到 個個位亦無得save

另外就係一齊玩主線睇完劇情有時個人會中bug郁唔到
如果要人幫 記得做房主就無問題 死都係人地既事

建議大家熄咗同步劇情以免往後有咩意外 我係巴哈見過有人玩到第四章入fd場同步去第二章
如主線要人幫手記得做房主 唔好搵房入

呢個系統好撚多bug 希望多d未爆既朋友睇到
好記得巴打同我差唔多時候中四變bug
而家爆咗主線終於唔洗煩呢d西嘢
ching想問下邊到熄
天照守好難打個場又細屌那星
紅玉真係好能正暗榮捏女人世界第一
設定>整體>參與者劇情進度>停用
好似冇乜人玩
Parry太難
自己驚打唔贏,我打烏鴉已經覺得好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞