[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
天之錨係咪可以無限飛?我見六希夫玩弓好似無限飛咁
慢慢試
捉魚機捉魚 發酵缸放魚整做魚醬 醃缸放魚醬同魚整做醬油醃魚
用乾架曬乾佢 之後用煙燻屋整煙燻乾魚又得
通常肉就加攻/爆擊 米加血 菜加防 魚就耐力/抗性
但係好多組合要慢慢試 其實幾得意
一開頭會玩到唔夠位 之後有得整食材箱放食材 同埋有得升條村開多D位

籠就捉完小生物放入去 夠鐘就會出材料比你
村入口有得沖涼 研究完唔同沖涼材料就自動永遠加血上限
起幾間付喪屋仔叫佢地幫你執礦石

5種cost自己諗下點用
土就主要起基地 水起雷達(一個地圖3至4個夠cover曬) 木主要起飛索 風同火多D用途要自己取捨 到底要多D資源定係要多D移動手段要自己plan
基本起位都係要諗好起邊最方便 好多野plan玩到好似Cities Skylines咁
唔識用,成日射咗飛唔到
好似係bug黎
你去佢twitch台睇下就知
有BUG,正常得五下
好似係天之錨上面起野就觸發到
我每個map都擺
又要風乾咸魚,又要魚醬
不過水元素堅唔夠
咁你又跳入個井到同人嘈咁益智既
左上角有石房(打地獄猿附近
落到最下間房入面有2-3隻
有TA wiki rules未
叫第一下先開始計時真係好on9
係醒少少啦 我居高臨下對個井笑柒你
點會用你果啲思維
你呢啲低級嘅井底蛙思維先會覺得成日要跳入井

人蛙之別 我教咗你做人不過你始終係蛙
本身遊戲系統各方面都出晒錯 設計果班人弱智 佢地做開無雙 淨係識正方三角三角
冬城地圖都有得捉魚?行左行搵唔到村都無位捉
準備三餐都食魚了
冬城我應該未到
我下隻先打狼

我係夏島整左三個漁踏,咁一round就有27條魚
有冇攻略寫晒所有地圖造井既位
突然PS5版有更新 唔知係咪執好呢
fix左100 blacklist個crash咋
但好似真係順咗少少
買標準版個特典code入完 打咗幾日 今日開game話特典已失效係乜玩法?兌完都會突然失效
PC都出咗更新了 自稱fix咗CPU同音效問題
Ps版啲雪花效果幾時可以fix到無埋
隻上位桃毛王,單挑難撚到
煉獄猿 和淨土猿

用機動性懺既近戰武真係好惡打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞