[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
啲怪隻隻都咁撚大隻,好難睇
葵廣 498
呢隻真係唔掂,玩到頭都痛,節奏過快
傘真係用唔過 太危險 輸出又低
所以先話傷害唔合理 儲唔到條扣1真係玩自己
好彩無訂呢隻,希望wo long好啲
正game會唔會係ea play 有得玩?
有得試玩十小時
係你+兩位好友
一隊3個人
光榮既整樣真係唔錯
即係正game都係要買先有得玩仲諗住join ea play玩一個月睇吓先
拎左飛燕刀之後覺得好好玩比mhr雙刀更加似兵長
pro好似已可以長玩?
玩過最新試玩版嘅人都話 臥龍 掂
我都覺得飛燕刀好爽
係咪我問題 我3080 玩2k 覺得好lag 同畫質好差
埋尾要出終結技有d奇怪
用xbox玩最戇居係撳一撳出主畫面再入返隻game就連唔返線
要再開過隻game先得
今日買到偷跑嘅人On唔Online到㗎?
你當佢芒亨咁玩一定唔好玩 當佢新IP得唔得
卧龍有demo?
D人就係咁 , 凡係有同類型既"新IP" , 就一定要用同一個"級數"去比較
芒亨 傳統老牌IP 同類型既頂尖

就當光榮出個討鬼傳 叫做有過經驗
但唔代表 咁就出到隻可以即刻同芒亨打對台既新IP , 打磨都要時間啦

同類型多個選擇仲好啦
玩左4個鐘左右
絡繰個系統絕對係隻Game精髓
開頭我都以為打打下要起野一定會卡卡地拖慢節奏
但實際上起野個動作幾行雲流水可以當combo咁用
有心機Set好機關可以好似彈珠台咁圍住隻怪彈出彈入幾好玩
算係同其他MH類Game區分開嘅一大特色黎
精咩髓 核心系統啫 要打高傷打得快一定要靠佢 咁樣設計無問題 問題係整得差 上面都有人講 跣嚟跣去又唔知彈咗去邊 操作視點又差 介面陽春 音樂無代入感 打擊感差 畫面ps2級數 ….. 有興趣玩嘅睇路 新game總有人唱好 唔駛搵食咩
之前有D限時DEMO,已落架

正式DEMO 2/24 出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞