[PS/PC/XBOX] WILD HEARTS 跨平台連線狩獵 ( 2/13 GAMEPASS+EA限定DEMO)

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
咁又唔係話佢比MH好好多
只後想講各有優點
WH亦都當然有很多缺點

但絕對值得一玩而已
其實我睇咁耐
都係得你一個鬧到隻game 咁一文不值

其他都係鬧 最佳化問題

Steam都由大多負皮 變返褒貶不一
要同mh比較一定贏唔到
但唔代表隻game係唔合格(唔計啲bug 最佳化問題)
單論成隻game既contents 我自己係滿意既
只係依加多bugs又有最佳化問題 唔值4百幾5百蚊咁囉
睇得出出名吸血既ea對WH幾有野心既 開賣前已經講開頭大更新個d全免費 仲要之前俾10粒鐘試玩(雖然炒撚哂車)
koei+ea出到隻玩得落既game真係估唔到
但認同你所講 嚟緊d更新真係重要
無人話好過MH,亦都唔需要好過MH 先可以玩。
大家只係同類型既遊戲,系統同遊戲體驗唔同,亦可以算有特色。
我都希望係既
競爭即係進步
但望住ea個名真係好撚擔心
呢到可能個個都玩過MH
根本冇人話呢隻比MH好 要我推薦WH or MHR/MHW比新人 我肯定推薦後者
但而家MHR更新疲弱 下次更新好似要等到4月 有隻新既共鬥驚過下癮都唔錯 (仲要真係做得唔差)唔明踩黎做乜下個月卧龍又係共鬥動作 係咪又要嘈多次
我都係咁話
咁唔到ea + koei仲會識整game
講伏
SE 一大堆垃圾應該可以屌幾個 POST
留名等玩餓龍
都係大部分負面 一文不值點止我 去睇吓啲直播 LS果度睇絕大部分人都情願玩返MHW

係得Willwill Funhouse個傻閪奶緊呢隻垃圾翻版
你大財團兩大廢廠聯手請咁多人做公關
都刷唔到五五開已經好失敗
se 玩量產大包圍睇下邊隻跑出
同wh高調想叉一腳入mh genre 係兩回事
SE 一大堆垃圾(由其課金GAME)
一年半年便營運結束
但都係成班人狗衝去比錢
呢D佢就唔屌
btw pc performance patch講左幾時出未
咁ching有冇上50
今個禮拜
IGN 8分 GS 8分 META 78分
隻game好似EA無份整 只係透過佢做跨平台server同營銷發行
咁koei呢排都幾多動作
黎緊又出烏龍,仲要day one game pass

呢隻wh其實都神奇,之前無點聽過
係steam page 無啦啦見到好似幾正先買黎玩
用STEAM都要強制開佢個垃圾EA平台真係
但唔經佢KOEI又未必做到跨平台喎 呢啲新game每個平台自己server未必興得起 個個都少人玩聯唔到機 只會重滔覆轍討鬼傳嗰陣咁
呢個都真
唔明點解koei唔就咁係steam上
可能steam食水深d
講到尾都係唔想自己出錢搞server 外包比EA
正常 亦都明智 可以靠EA sell歐美嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞