儲值卡/上台資訊區(31)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我開左畫面,就話張卡未實名,估計實名之後,就可以根據系統指示,用第二個號碼來取代原先 Gamer 儲值卡啲號碼
再問多樣, 係咪可以同時開好多個"課金額", 儲到幾百蚊一野課哂佢
唔知係唔係要用完晒原先嗰嗰啲數據, 先至可以再開 plan, 課金額留 365 日, 可以儲夠幾百先洗

我估你想課好多嗰 50 蚊, 咁樣就當課金送數據嚟用, 但要留意好像過左推廣日期, 唔知仲有無呢嗰推廣

我自己都用緊 so sim, 但無發現有收唔到啲問題, 會唔會係個別位置收得特別差, 試下去第二區, 睇下收唔收到
剛簽左CSL $276 5G 140GB 之後轉4.5G全速任用, 唔知有冇伏
5G 儲值卡,暫時選擇唔多,而且價錢都比較貴

睇價錢應該係正常價
用擦膠擦一擦 sim card 晶片再試試

唔得要找 3 客服
想問sosim點樣可以睇到自己曾經實名過咩number嘅記錄問緊3i chat等極都冇人
Sosim 有d卡係咁。
設定 》管理實名登記號碼

入個人資料就查到
Sosim 塊晶片虧虧地
有無人都係用club sim
接收差到不得了
5g台 係咪cmhk最勁
其實, 暫時好難作出比較

因為儲值卡現時得 CMHK 和 Smartone 有 5G 儲值卡, 另外兩間好似係未有銷售版 5G 儲值卡

鴨聊佳是 CMHK 另一個品牌啲產品和 More Mobile 是虛擬網絡供應商用 CSL 網絡, 速度未必如四大電訊商咁快

競爭未成型, 價錢和用量比 4G 儲值卡有一大段距離, 等多啲公司出先有得真正比較

同用csl果陣一樣
廢既地方一樣係廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞