儲值卡/上台資訊區(31)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
sosim轉返上台係咪先轉去自由鳥會比較易搞
上台都要過冷河?
有冇巴打喺手機用儲值卡係睇唔到屋企ip cam
我用三萬同hong Kong mobile都睇唔到
亞洲幾個國家旅行有冇sim卡介紹
去幾耐和去邊啲國家先
上邊個台先, 如果上翻 3 就去笫二間轉一轉先, 否則就直接轉
咁樣幫佢賣廣告?
唔係,求其搵個介紹呢張卡
一張過可以買 LUCKY SIM 全球 17 國 / 地區 365 天 10GB LTE 漫遊卡

$200 ,但唔可以增值,萬一唔夠用就有啲煩

或過買 3 張 AIS - Sim2fly 5G 8 日儲值卡, $88 x 3 ,每張 6GB 數據,包晒三地
請問我手頭上有張70GB既valueGB
係咪可以直接由自由鳥轉上valueGB上台?
步驟係插左張valueGB落手機先 再down個app?
thanks
都係分享下啫,我諗唔係要嚟賣廣告

用開雙卡嘅話,其實上網卡根本唔使打電話,直接cut咗個打電話功能係好事
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02USK7zRQTEmF7mtngzJwi4apCogrFAV9Toud9sz5vq7KasGFDJzdoNDe5S3gGqTgxl&id=100057212780972&mibextid=Nif5oz
想問 SoSim 朋友推薦碼送嗰個數據包唔包埋分鐘
應該唔得 佢地用緊同一個網絡 要mnp去第度過冷河先
我就黎轉3diy,$270年plan100GB,10000min ,如果想買多張做後備,平平地應該買邊隻?
Cmlink global sim
luckysim近排好似差咗
時不時load空氣
More Mobile 1 年 600 GB 5G 儲值卡先 $899,

憑乜 4.5G 而要俾 2XX, 除非係所謂無限 Plan

如果要食轉台迎新, 轉左去 3 萬或 HK Mobile 先轉翻上去啦
社交數據 及 歡樂通宵組合包括 50GB 社交媒體數據、「歡樂通宵」無限數據 (適用於 23:00 - 07:00) 及
10,000 分鐘本地通話組合

條款內文有寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞