儲值卡/上台資訊區(31)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
sosim嚟緊想留翻養號碼同收sms
應該揀邊個plan
hahasim好抵玩
3萬轉去其他台使唔使有餘額?
SoSIM 吉隆坡收得好唔好?
轉左3萬講電話有時會收得好差 (通左但大家聽唔到大家講野),想問如果用VoLTE會唔會收得好D ? 定都係network問題唔關事?
如果用來行 4G router, 唔介意速度,要無限數據但平,邊張最好
諗住用咩台?
唔一定架,實名登記需要嘅其實唔係個電話號碼,而係個ICCID

有d 卡唔開通話係唔會assign number 架,會變左1 抽10幾位數字

不過如果佢實名只可以用電話號碼,咁代表果個台號卡應該張張卡都會派號碼(冇用cmhk唔sure)
無所謂,儲值卡都得,要平
如果數據用量偏高 1個月約用20gb 呢家仲有啲咩好嘅data卡推薦?
1個月用20gb都叫數據用量偏高 ?

sosim同mysim算最平,開卡$33有50gb,續plan sosim $38/60gb 30日 ,mysim續plan $33/60gb 30日
玩開雙卡 一張數據一張打電話,本身用開3萬做主號卡又開埋volte plan,聽人講話3萬個網絡差過以前,呢家工作關係唔方便成日換卡

如果一張3萬開埋110gb data plan用 會唔會係最方便同抵玩?

Thanks!
今日5/3成功由3台mnp去自由烏過冷河,請問最快幾時可以係3app買diy年plan?
想買張年卡落iPad 用,想問lucky sim 2/3 年卡係咪用csl 網絡?
補充:原先3台係11/3完約
原先3台係11/3完約,係咪代表我由自由鳥轉反去3diy都要係12/3之後?
csl load空氣首選
50蚊100gb
想開個新號碼邊間最好
data年咭月咭好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞