買電視機 / 換電視機 集中討論區 (135)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
咁個頭盔都爆咗嘛
而家成日無野做開住UTUBE啲4K日本行街片當去左日本
咁平? 淨機無野跟咩

你記憶力咁好既
傻既先買大陸水Samsung

轉唔到區做HK架

睇唔到Netflix, Disney, Youtube

盛澤Samsung 65QN85B 水
全功能同行貨一樣
10XXX
大陸C系列雖然可以裝 Android APK, 不過有好多app都唔兼容,彈App,包括Netflix, Disney, Youtube都彈

購買水貨電視我推薦盛澤

盛澤水貨
Samsung 65QN85B 水
10XXX

Samsung 65QN90B 水
12xxx

Samsung 65QN95B 水
14xxx

你記憶力咁差嘅
你唔係我女朋友

我冇咁上心去記
我無問有冇野跟
因為之前見佢8480 一下跌到落7680應該無跟掛?
同埋我同時間問埋A90k
報11xxx 會跟一條sound bar

Btw 我講42吋
睇黎我要食 記憶麵包
仲有超市現金卷,早幾日有師兄分享過
宜家係咪大部份電器舖A95K都送PS5
見AV生命同豐澤都係
俾AV生命介紹左有少少心動 可以hold期半年
主要睇SONY, 唔係大鋪送架
記憶麵包只可以記書本嘅內容
不過佢嗰個年代其實電腦同智能電話都未普及,可能印落電話度都吸到mon嗰啲字
總之佢部機個盒有連埋SN貼紙就可以換
大鋪就唔會扣起, 細鋪特別平就係扣起左
sony 話個活動到3月31, 唔急既可以等多陣
不過我估活動過之前都唔會大調整, 主要可以睇下個別商戶有冇特別活動
但痾完就冇哂記憶
所以佢咪話要食好多囉

不過人嘅腸臟健康真係同記憶有關
食完痾咗又要食返
因為我4月尾先開始裝修 但本身已經有PS5
所以都考慮緊係唔係需要3月31號前買
唔需要PS5可以去AVOUTLET買電視,沒有贈品
請教,電視梳化距離大概1.6m
如果想50~55”,主要用黎睇電視劇,netflix
偶然睇下波,bluray碟,筆直<8k有無好推介?

因為屋企會小執,想問電視擺放位置,應該放係同窗口平排幅牆定對住窗口幅牆好d?

謝謝!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞