mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下今個月簽$6000個活動係回贈啲咩
見有人講但自己又揾唔到有相關資料
個app無問我嘅
屌 Mox 無啦啦變左credit 過數限24000?

上個月明明好似係5 皮

迫還數?
唔係呀嘛

DKLM弱智Mox 見佢有MOX1000 優惠咪諗住開戶
Mox credit等咗成個禮拜都未搞到 算
都唔知點解普通MOX CARD都鎖咗 算,咁我以為 要等埋張卡到 打埋個啟動碼先用到
咁今日張卡終於到喇 屌 打完啟動碼都仲鎖卡
啱啱問客服 同打過去 而家仲話要Del 9 你ac cls公司
冇吖 我連渣打ac都冇 我淨係用HSBC
呢輪係好多呢d case
佢唔做你生意真係吹佢唔漲
唔係呀!我今個月仲係50000
未用過.mox credit 過數, 係咪月結單前係免息.
如果新資金做10萬
為左賺0.5% 「目標」戶口任務
係咪可以本身戶口keep 9萬, 撥1萬過「目標」戶口
從而兩食優惠?

目標戶口純粹係俾用家易啲管理啲錢
得個樣 唔會影響任何野
thx ching
又可以多幾蚊息
其實銀行唔明點解要限制 信用卡套現減額 可以博啲人唔記得找卡數 或者找min pay 咁就收3x% 息
請問大家我join 左mox1000 開戶的
開戶後2月19日起就碌左500以上 到3月4日起又碌左500以上
佢話開戶計連續2個月碌500以上嘛 咁樣係咪已經達標呢?
仲未收到佢回返果1000
當普通卡數咁還
壞帳風險
簽賬同套現係兩個唔同product
最少對銀行黎講 兩種product個壞帳風險係唔同
唔係即時,要 check 返 terms 幾時有
冇睇錯好似係7月 9 前
睇返你email 有寫,睇 terms 好似係兩個 statement period 而唔係月, 自己 confirm

玩 promotion 真係要睇清楚 terms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞