mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
之前無借過錢 無申請信用卡,白紙一張
無問題的
只要你職業唔係填學生
就算白紙都有機會批
唔該師兄
信用至上 謹慎消費
借定唔借 還得到先好借
宜家先知 借錢原來咁易
因為香港算係一個壞帳率普遍低既地方
所以連學生都可以出到學生信用卡
有學生證就得
唔同歐美 如果你畢業之前冇一定既credit score打底
基本上好難可以靠自己一個租到屋同買到車
想問如果依家用MOXSAVE開戶
入150k
轉50k 去1mth 定期
轉10k 去目標戶口
其餘90k 就咁放活期
係咪可以一次過食哂定期,迎新3.5%, 同3.3%存歀活動?
Thanks
Mox1000 1 千送1 千仲有冇?
Mox credit套現係咪玩完
仲未見到話會extend
根據我們的紀錄,由於你已參與並獲得「迎新Bonus推廣 (2023年2月至3月)」的獎賞,你將不能同時參與「新資金推廣(2023年2月)」並獲得有關獎賞。

有冇人收到email

為感謝你一向的支持,我們根據你於2023年2月28日至3月19日期間就「新資金推廣(2023年2月)」達到的新資金要求,按比例計算你可獲得的現金獎賞(港幣227.64)
有,之前問cs佢話新開户都有得玩2月28前入數果期活動,而家又話唔得
舊年啲人可以玩到兩期嫁喎佢無理由唔知

依家先嚟縮
點解你有得按比例計算
我冇呢句連小小都冇比返
有冇睇渣打一姐訪問
本身渣打係諗住mox 23年內有錢賺
依家做唔到 將個硬target改做24年收支平衡
連渣打都唔肯再燒錢既時候
呢間野只會愈黎愈縮
疫情都影響啲人洗錢,推遲都正常
虛銀其實係香港都唔易做
基本上mox同另外都係主力做放數
當間間都批得手鬆既時候d人一定搵間平既借
理得你咩牌頭 你執左佢仲好 有機會唔洗還
所以如果mox再冇咩新野開到源
所有野只會好似livi 咁縮到接近冇
Mox credit就係好例子 舊客rebate縮到超肉酸
比我都唔簽mox啦
我都冇
有冇人考慮同金管局投訴佢
定期存款個post都好多人講緊
可以去望下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞