mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
甚麼是「新資金」?
答:「新資金」是指你在 Mox 戶口及「目 標」戶口內任何超出你截至 2023 年 4 月 16 日於 Mox 的港幣存款總額的港幣存 款。
預先批核個貸款額,計埋息total唔超個預批額,仲洗唔洗再1-2日審核,定會即時比到錢有冇巴打試過借
呢d存款任務做完之後係咪準時派獎
之前12月尾做左個存到3月尾
Terms寫4月30前派,想知係咪真係最後一日先派
多數最後,早好多派都要成本
有冇人今日mox bank繳費一直卡住處理中?平時早上已經處理完
有 我都係
我11月30號之前個「新資金」都未收到,有冇人收到?封email 寫住4月30號之前放,都唔知係唔係的
推下先
之前都係?見之前通常下一個工作天就完成處理
你老母連登你開咖?你都on 撚柒鳩的
驚就咪放啦mox 啲terms 真心煩
屌mox 真係on9 我幫我老母申請,想要個推薦獎賞 3月26開户 4月一號上傳證明 今日24號先批,又話7個工作天,搞到第30日先批mox credit
好啦,咁咪消費滿300囉,之後唔知咩料收唔到獎賞,原來個交易仲要處理中 打去cs 問仲話要係個交易處理完先計,佢話仲要我打多次上黎appeal 問
第一,佢成十幾日 我唔計佢工作天啦,以家先批
你老味工作天批唔到野但又計人開户個30日
第二仲要你個交易我係岩岩30日好合資格你老味你個d 交易未上傳關我撚事 錢你扣撚左 下次都唔撚貪呢d 野
係咩?我之前次次都係工作日早上就得,我都比佢卡住咗,好彩未到到期還款日,如果趕住還渣打10萬就比佢過一棟
平時都係朝早9 點,12 點一轉,入左落去找第二張卡,打上去hotline問佢係咪system有問題,佢話冇問題,又係講返話當日4pm前繳費,同日會轉去商戶,叫我有問題聽朝再打上黎
有條數星期三到期 如果聽日都未完成 自己轉入間銀行找算 俾佢玩死
人地livi bank paylater 一消費即獎賞,你交易處理中有乜理由計我開户 30內先 真心jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞