mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
之前個POST 1001左. 幫開.
28/2 前,等緊

有冇人知下面嗰個
用黎繳費射6000蚊去交其他銀行信用咭計唔計?
3% cash back $50蚊回滿咗
好似唔值得用mox黎簽其他嘢
依家4.2% 活期優惠同新客戶優惠可唔可以共用?
唔好意思未用過virtual bank,見到有人話用Mox bank係海外實地購物個SMS唔駛send返去香港個手提號碼到,入個app㩒確認就得,請問係咪真嘅?
咁係咪到時係入咗mox bank嘅信用卡資料,入返個app就有位㩒確認?
有冇人收到特選派彩,唔係真係等到28號先派掛
仲有十幾日就催
其實我係因為遲啲旅行去日本Disney要經佢個app買fast pass,所以唔係用實體卡買,如果到時用hang Seng/hsbc嗰啲credit card要send otp 去香港號碼confirm但我冇漫遊
但個app冇得用Apple pay,要自己手動入資料,想問下咁收OTP嗰個位喺係邊到㩒出嚟可以揀經app確認?Thank you so much!!
要手動入資料
見到有人話用mox 就可以in-app確認payment唔駛收sms
所以想知到時係個App邊到可以確認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞