mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下 Mox個即時借個程序係點?
打過問CS, 佢話一申請完會批, 咁可唔可以同佢講 過一排先拎個loan? 又或者使唔使補其他文件俾佢嫁?

利申:本人極少借錢 🙏🏻🙏🏻想知道個程序
存款苦主+1
會去HKMA投訴

大家都可以去HKMA投訴

投訴處理中心(銀行投訴)
電話 (852) 2878 1378
傳真 (852) 2509 3990
電郵 bankcomplaints@hkma.gov.hk

網上遞交:網上投訴表格 https://bankcomplaint.hkma.gov.hk/#/?lang=tc
下載投訴表格(PDF版本):
下載PDF版本 https://www.hkma.gov.hk/media/chi/doc/other-information/complaint_form_chi.pdf
電郵:bankcomplaints@hkma.gov.hk
佢係凌晨出事
我一起身見到已經即刻用app 個個voice call 打上CS
我係set上限既
set個一兩百超低既上限比佢hkt轉帳易用
任何大額一律reject
好安全
佢寫新開户放錢入去有3%活期? 請問係咪有 同d 錢幾時收到呢
我都收到email
係咪投訴都冇用?
係既 我過左新開戶頭2個月 draw晒d錢出黎算
Mox credit 比得唔得38000 點先可以打大個額
仲要月頭好簽夠額,月中先簽夠得1x日食到佢額外2%利息就on9了。。。
Exactly !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞