mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢通常都2359嘅
最高額就係你自身個limit

佢咁樣講應該ok 掛

我條數要260000keep到7月15日先有2400,而家我戶口冇錢,係咪應該今日入260000,聽日由260000轉10000去新開目標戶口,之後5月1號再由剩低250000轉多10000去該目標戶口 (即變成240000+20000)
我理解都係咁
HKT轉帳易究竟點先做到
本身已經用緊mox卡自動轉帳
啱啱上網轉咗另一張 但都係申請唔到HKT轉帳易
New funds promotion 3月31完係咪可以今日即刻拎錢走
改左過一兩日就會見到有得申請
今日幾多號?
想問下用mox credit用分期還既野
例如分12期 每期1號還$1000
咁1號去繳費個到交完$1000 比佢
個額度即時多返$1000 咁再用佢個額去轉數快
係咪表示分期個part已經當係還左1期
用左黎轉數快個$1000 就係計另1 part咁樣?
全日入唔到

上年11月入左10萬
僚咪要等到4月30先收到1200?

我星期六申請,仲等緊,請問你批咗幾多?
hkt 轉帳易有無啲廢plan 可以拎黎用
今日收到d獎賞, remark 寫2023_2, 有冇巴打知係咩promotion 黎?
咁岩準備去旅行,食到新優惠。
4個人去,一個人俾晒機票,賺佢1000先,酒店兩間房另一個人俾晒,再賺佢1000 。未出發先慳兩千先,個優惠要一筆過碌兩萬係煩D,不過人多好易齊數。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞