mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
感謝大大
用mox credit交稅或年供保費有無rebate?

屌,好撚confuse,佢講明C-16位戶口號,mox戶口號碼,749開頭,但749開頭個number唔撚夠16位,屌佢老母!
16個位應該係信用卡號碼
即係個客服弱智鳩噏
我覺得你咪照過
寫左信用卡號碼send左比cs先
反正remark係手寫
有錯佢會再搵你
我唔夠額無1.88
想問下 上個月頭開通左mox bank 用左佢信用額度做Credit
咁今個月1號收到月結單 月結單上面就話到期日係25號
我1號當日收到月結單就即刻轉返用左既信用額度入去
咁係咪代表我今個月已經交返舊錢. 即係如果我再用佢信用額度
就係新計落今個月2月用既紀錄咁樣?
屌呀 過數去自己戶口果陣lock鳩左
岩岩發生 我1月20既時候mox credit card碌咗我110幾美金 我唔知
岩岩收到訊息提我交min pay
我屌佢老母 我mox淨係轉數用 冇connect apple pay 冇用過佢credit card
冇啦啦俾人盜用咗都唔知

而加要我lock card+報警錄口供俾口供銀行再查
好撚on9
350000以上
我差萬多
似係乜都唔睇唔理
Mox有push有email已經算好安全
出單唔知到過期先知都幾柒
有呢個額都無咁低息
4.66
點樣咁低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞