mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
mox 根本垃圾中垃圾的狗也不屌,淨係搵d 打手日日上黎推post, 已經向連登舉報進行未經授權之商業宣傳活動, 祝你班仆街打手早日冇得撈
想問 岩岩開完mox credit 佢個還款係每月結數日 自動係mox個戶口扣數 定係都要自己轉過去?
一早見仲處理中 但係已經見到有d卡有錢入左去 仲有張卡幫我找左兩次
原來唔只我一個
我找兩張卡
一張仲未見到數, 另一張 就入左兩次數
一定係個system傻左
咁一定係, 係唔知點收科
找多一次錢, 我見找左張卡已經有信用額空番出黎, 成5位數

未找果張過兩日到期, 佢仲係唔郁我都唔知點算,最壞可能要預定用fps 果日找定,廢事一陣late charge….
我都係咁諗 諗住今晚找定聽日到期個個數先
屌,我都過左2次數,好彩渣打下個月仲有10萬,唔係嘅話都唔知點用左佢
Mox 果度岩岩推送話 2單都成功轉出
我一單找幾千,一單找萬幾
而家變左 萬幾 果張找左兩次
幾千果單仲係無數
變相送左幾千銀俾我
真係善堂黎
補充番我係找2單,渣打佢找左2次,另外1單就正常找左1次
找兩次 咁扣左你幾多次錢?
渣打果邊見到條數未?
好大機會會叫你回水,冇可能開善堂
渣打已經見到入左2次10萬,mox扣左1次10萬
笑死 過錯數都係第一次聽
成10皮
無理由唔發覺架
自己轉,不過你可以set up repayment rules 做自動找數
想問埋巴打 個5萬cash 係每個月30號前要找 定係繳費日個日先要找
試過找卡數,兩日先響恒生見到條數。
繳費日或之前
我一張正常一張找兩次但扣一次
真善堂
今次mox都好大鍋,唔知PPS有冇功能叫收款機構勾番條數出黎,如果唔得都唔知點收科
Mox又壞多舖 硬係覺得d錢好似唔係好安全咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞