mox bank 討論區(11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
每個月5萬credit fps係咪玩撚完了
啱啱出個email 都加咗Pro tip
屌咩,之前問又話有

有無人一齊投訴佢
都唔明點解每兩個月都會有人問係唔係已經完咗免費FPS
玩開嘅可摸耳自己留意下個續期pattern係幾時公佈
冇玩開嘅唔係介意答你 但問之前自己search吓得唔得 呢啲咁大路嘅promotion一搵就搵到 㩒兩個制都懶 仲要問得咁無禮貌 當答你係應份咁
收到email話新資金活動同迎新bonus無得共存 痴撚線
依家有關推廣既問題佢地依家唔會答
只會一味叫你refer 返份t&c
應該內部統一左 廢事答多錯多
参加咗新資金推廣而家特然間戶口本身嗰 2.8% 由19/3 開始特然少咗2% 睇返個 dashboard 仲係話我已解鎖2.8%!
no offence, 點解唔順便問埋個cs?
因為聽到佢都係尻答 答得好唔實在 所以想再係到請教下咁多位。
不過都證實左係唔使…一禁即有 Crazy
明白,似乎各位ching都對Mox CS評價麻麻。
佢應該係用你現有tu資料批 但唔洗補文件嘅application 通常都貴息啲(我諗
因為我真係極少借錢 完全唔知個程序所以先問下
至於貴唔貴,我比較過含生同埋ZB都比MOx貴 所以最尾都用左Mox
估唔到依家借錢真係易到不得了…..😑🤦🏻‍♂️
同一個供款額加期數ZB貴過Mox
計過free money 成30萬,保守都有800一個月free money真係幾正
Mox應該生意麻麻
要割喉搶生意
但Apr都唔算平,都要4.64%
同dbs差唔多
借多d應該會再低少少
足夠就好了 始終都係要還😅
點樣每個月800 free monkey
Mox 50k
Citi 150k
Scb 100k

未計其他細行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞