最近睇緊邊套韓劇? (53)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
仲有陳星俊理事
李昇基母親接受記者採訪,誇贊 李多寅 是最好的兒媳婦。
李昇基母親早上對NEWS1記者說:我被李多寅尊敬長輩的樣子迷住了,她總是非常可愛又溫柔,真的很漂亮,她一直在李昇基身邊為他加油打氣,堅持給予他力量,這讓我深受感動,是最好的兒媳婦了。
#李昇基李多寅4月7日結婚# ​​​
唔知佢老婆會唔會客串
係咪太多負皮
要推阿媽出嚟讚老婆
女方屋企本身出名高調
但呢個李昇基阿媽
咦原來有蔡貞安喎,成條主演team個個都睇得過。
即係李家都唔care同詐騙犯扯成一線
#樸敏英 將出演網絡小說改編的電視劇《#請和我的老公結婚#》女主,和李伊庚 合作

樸敏英劇中飾演老公出軌的姜智媛一角, 這部劇圍繞姜智媛的戀愛、結婚、背叛和克服困難等,每集都會出現各種各樣的話題。

該劇改編自同名人氣網絡小說,講述女主姜智媛得了癌症,她目睹閨蜜和老公出軌,還被自己的老公殺死後,她突然穿越回到10年前,與同公司部長一起展開復仇的故事。

李伊庚劇里飾演女主老公(男二號)一角 ,和女主閨蜜出軌還殺死女主的角色。

由朝賢精神科醫生劉世風的樸媛國導演執導,晝與夜的申由淡編劇執筆。
快d到17/2啦,想睇的士2
最緊要有錢
賺得返畀人呃既錢
【M台高層】#李帝勳 成為最高收視率70%的M台國民電視劇#搜查班長1963# 前傳男主角

前傳提前10年,講述60年代樸英韓成為班長之前的故事,年輕的樸英韓經歷了怎樣的過程成為了正義的樸班長的呢?還有備受喜愛的刑警角色們和樸班長組隊的過程也將包含。李帝勳#模範出租車2# 即將播出。

《熱血祭司》《文森佐》樸宰範編劇提供創意
新人編劇執筆 《共助》《猖獗》金成勳執導
之前還有新聞提及 主人公有30代女演員
又令我聯想到誘餌盧尚天
時代劇 咁似香港啲咩雷洛傳
代理公司 開到第4集

李寶英開始神化咗咁
佢要 vs 天才廣告行銷娜恩

我都唔知今個星期追唔追得番on檔睇新集數,但呢套意外地好睇(唔計娜恩嗰part)
攝石人都唔得
其實李己雨係咪男1,佢定位好鬼似黑暗榮耀李到晛咁樣

仲有 演李寶英中學時期嘅女仔 好熟面口但唔記得邊套有份
素淡
依套無男一
好鐘意朴素丹 性格超好
佢小配角黎
冇咩戲份
睇佢好過睇娜恩
幾開朗好玩但又唔係癲喪嗰隻,幾好~
又:佢響女版《一日三餐》同《感性露營》嘅表現都幾唔同,幾反應到某啲嘢~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞