最近睇緊邊套韓劇? (53)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
#青春月談# 今晚首播

⭐韓網友
比禁婚令的女主演技還差
今晚女主的演技差到應該會上熱帖
不會上熱帖的 因為沒有認識她
女主像第一次演戲的人 長得真一般
女主從懸崖掉下去的尖叫 怎麼可以這麼尷尬
女主是新人嗎?看了看91年的 也不小了啊
女主哭的演技也不行 女二和她對戲看起來演技好好
雖然朴炯植演技也不好 但全素妮演技是災難
我去看了看 全素妮的確值得被罵
全素妮和金多美的七月與安生不會也要撲街吧
朴炯植要感謝全素妮 因為女主 男主演技不會被批
全素妮的演技爭議會出新聞了

註:評論指演技,首播整體不少人說有趣
韓 都有開托另一類型像戲種,二奶又演吓、打女又演吓、一般愛情劇女主角都去演,韓素熙無容置疑 其餘兩位我就不能認同太多,所以佢兩位只想到係咪同netflix嘅關係先有呢種新聞出現

94-99 我提供兩個女演員
吳裕珍同姜旻兒 講演員當然試吓唔同類型研磨吓 吳有啲演技個戲路未開托未夠廣,姜旻兒都係有啲演技但戲路就變比較肯試
未睇過佢作品 差成點
唯一有印象係CHEEZE其中一個mv出演過 (search wiki先知)
另外兩位確啱啱先上位 但呢單新聞應該純指個樣先俾個朵
除咗365都睇過
火星生活 九迴時間旅行正到 共同點係結局個人認為好神
佢啲牙唔得…睇咗少少佢喺套劇嘅片 又係嗰啲以為好用力就係做緊戲嘅演員
【熱帖】樓主覺得好看的穿越劇

原po覺得很好看的穿越劇
《仁顯王后的男人》
《火星生活》
《Nine:九回時間旅行》
《隧道》
《告白夫婦》
《365:逆轉命運的1年》
《撲通撲通LOVE》
《KAIROS》
來源: theqoo https://theqoo.net/2712757878

1. 《火星生活》和《KAIROS》真的是名作ㅠㅠㅠㅠ
2. 什麼,原來我喜歡穿越劇啊ㅋ 《火星生活》、《撲通撲通LOVE》、《告白夫婦》、《365:逆轉命運的1年》這些我全都看過
3. 撲通撲通,我的心臟是斗俊斗俊
4. 《Signal》跑哪去了?
5. 《365:逆轉命運的1年》真的是從頭到尾都很完美的電視劇
6. 《閣樓上的王子》和《名不虛傳》也很好看
7. 《火星生活》不會再出續集了嗎?ㅠㅠ 《Nine:九回時間旅行》也超好看的ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
8. 全部都很好看,《撲通撲通LOVE》真的是稀世名作
9. 《仁顯王后的男人》和《告白夫婦》就算重刷也很好看
10. 請大家一定要看看《KAIROS》
11. 《365:逆轉命運的1年》是我的人生電視劇ㅠㅠ
12. 《Nine:九回時間旅行》真的是名作,知道劇本是抄襲後雖然很難過,但還是覺得很好看
13. 我前陣子又重看了《仁顯王后的男人》,15、16集又是邊哭邊看的ㅋㅋ
14. 為什麼沒有《名不虛傳》ㅠㅠ 那部超好看的耶
15. 我選《365︰逆轉命運的1年》,這是我第一部買藍光的電視劇
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
只講呢兩part又唔覺好大問題喎
真心要講 係動作生硬咗少少
論樣?後生又靚 咁多女團搵一個都可以
我上次睇戀愛的季節 姜惠元都ok

但佢以全世界都公認嘅韓國嗰三位去講,其中兩個真係要發表吓意見先得
仁顯、撲通撲通love
訊號無穿越到
計無穿越 如果佢都覺得365得
咁無穿越我都推 呂珍九套 兩個相連的世界
月譚未睇唔知,但佢上套同韓素熙短劇 演技唔覺太渣 月譚乜事
印象中睇過佢花樣年華同男朋友都ok 架喎
快睇
第一隻講少少背景可能有啲悶
但之後好睇
尾都完得好
得十二集好緊湊
外貌+人氣討論啫 應該唔關作品事
靚到痴線係事實
單新聞衰係同嗰三位嚟比較 話用三個跌緊 等佢三個接捧嘅 嗰三個上晒神台 又係博我呢類noise嘅話題新聞
睇緊延遲的正義 金珠賢成個韓佳人咁 好清新
但好似好少作品
認識的妻子都好睇
仲有Again my life呢
Again 榮榮 life
算唔算穿越(片場)?
又嚟
漢娜同朴次長條線又幾好睇
其實韓部長 遊戲公司代表 女醫生
同埋小食店老闆幾照顧女主
希望女主都比自己relax吓
仲諗住見朴炯植瘦番少少去睇
朴科長呢
都話左佢係會長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞