最近睇緊邊套韓劇? (53)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
張赫
金香起唔係靚係賣可愛同走可愛小妹妹路線
我覺得佢好可愛
如果個個都係lady長髮美型就好冇特色

例如
初頭我都覺得高我星好醜樣
但又有拍劇需要呢啲睇落較平民少少既女星
都係
最近冇野睇開左20年果套
無人知曉 - 아무도 모른다

幾好睇
追到好緊張
佢上咗 RM E640

睇先!
佢浸佬味真係冇得頂

左相
【熱帖】李昇基 從“國民兒子”變成 甄美裡 的女婿”,同情輿論反轉
原帖內容摘錄:李昇基早先被經紀公司侵吞音源收入時,網友都同情他,官宣和李多寅 (爸媽都有詐騙前科)結婚後,輿論反轉。

599評論

ㅠㅠ李昇基怎會這樣,真的是無法想像的走向 那是他的選擇…就是被嘴也不能還嘴,那是他自願的

告經紀公司之後再娶那種家庭的女兒,評論怎麼可能好,感覺就是又當又立 瘋了吧?
又當又立,就是這個詞的具現化,我被騙了很冤但別人被騙了無所謂,而且後者是韓國榜上有名的嚴重詐騙案

哼.... 一路貨色
我都覺得非罵不可,沒有李昇基,只剩下甄美裡女婿

被騙的人和騙子家的人結婚了哈哈哈,李昇基就算被騙,也不只有音源收入,財產有幾十億吧,那個詐騙案的受害者死了不少人…...ㅎㅎ,輿論反轉也是理所當然
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ一輩子自私唄ㅋㅋㅋ又當又立ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ㅎㅎㅎㅎㅎㅎ很好笑 一路貨色

二審宣判無罪?罰款25億都能無罪?艹,這個國家活不下去了(甄美裡老公2011年詐騙被捕,2016年再犯,一審宣判有期徒刑4年,上訴二審宣判無罪) 哼 他什麼時候是國民兒子來著?

當事人當然會同情類似事件的受害人,但我幹嘛要同情藝人?判刑都用錢抵消,別再出新聞了,沒興趣 ㅇㅇ 希望不要再在電視上看到他們了,拿著那些錢安靜的過日子吧,估計他們想都不會想多少人死了,多少人夢
第三點係點搵出嚟
成均館緋聞成為無法重溫的電視劇,只有宋仲基在笑,朴有天、劉亞仁、朴敏英 都是最差緋聞,韓網友怎麼看?💔🔥

⭐朴有天性買賣 吸毒爭議
⭐朴敏英交詐騙男友爭議
⭐宋仲基離婚 再婚懷孕話題
⭐劉亞仁涉嫌吸毒

當年有睇 推理劇嚟講唔刺激 但有種吸引你繼續睇嘅魅力 鍾意文戲嘅一流
離婚然後再婚竟然係最正常嗰個
不過韓國人似乎最接受唔到嘅係廁所play
退出演藝圈又復出果個
接受到佢廁所play
但同個前未婚夫又結婚又唔結又吸毒又唔吸毒彈出彈入
一手好牌玩爛晒
廁所play係咩事
原來劉世風下集就大結局
咁短既
以為岩岩先做到高潮位
咁快就完,係咪因為收得差早左cut
屌我睇左啲乜野f**k
My eyes

好似冇乜人講
係囉
其實我覺得幾好睇
不過2冇1咁好睇
帶女人上佢間屋嘅廁所gathering
同有錢女拍拖

以上兩單都唔係大事

最大鑊係佢吸冰唔認,又發誓有吸就引退
點知被驗出陽性,再揭發佢為咗脫罪而脫毛
一下子誠信破產

榮榮靠呢幕得獎喎
岩岩睇完輔助官都幾好睇
拍果陣應該真係有除褲
Btw呢套係乜劇
好似睇過又好似未咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞