最近睇緊邊套韓劇? (53)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
呢期只追呢套
其他都冇動力開
黃viu唔識買劇
有李寶英大女主劇咁穩陣都唔買
反而買木偶 淨係睇女主買扮純情已經頂唔順
我未睇到9&10 睇到5同6集
第5集中後同寶英對坐講嘢嘅文戲做作 唔知關唔關眼妝事 望住佢雙眼 佢又好似未瞓醒嘅樣 而前集啲喊叫鬧人戲又浮誇咗啲 反而寶英未升之常務前同組個男仔演得仲自然過佢 佢如果主力做個演員 接人物時應該接啲組員嗰啲 而對劇有影響力嘅人物 佢未得囉
拍得好既職業劇可以好好睇
所以話Viu買劇冇眼光
應該以為係普通辦公室劇,所以冇入
拍得好既職場劇可以好好睇
所以話Viu買劇冇眼光
有得做女二點解要做配角
青春月譚
頭兩集男1女1演技好飄忽
女1兩集都好似未投入到 但有場戲講到同表藝珍(女僕)睇未來相公畫圖時又正常水準
男1都係 第1集麻麻 第2集好番多少 只見一場留淚戲正常

女1遇正第1集已經演技撻著嘅表藝珍 兩個表現好強列對比 如果唔知 以為佳藍表藝珍係女1
佢個角色係女2?咁寶英下屬有個仔嘅女人會係?

咁趙成夏應該都算男1?
趙、李、孫三個角色似係互想利用係對敵亦係同事嘅關係

第6集唯止 姜常務比高常務試驗到佢EQ比高差 但又冷靜落嚟之後 好快想到被高利用咗
今個月等的士同神聖偶像
唔好對啲氣場好大嘅人會好啲
aka朴次長
【Starnews獨家】[“毒品嫌疑”劉亞仁手機被沒收]11日Starnews獨家採訪結果顯示,5日在仁川國際機場接到對劉亞仁身體的扣押搜查令後執行的警察沒收了劉亞仁的手機,並著手進行數字取證工作。

特別是劉亞仁10日首爾警察廳毒品犯罪調查隊委託國立科學調查研究院對劉亞仁的毒品類進行精密鑑定,結果發現尿液中大麻呈陽性反應,甚至出現了吸食大麻的嫌疑。毒品類專家解釋說,大麻的主要成分四氫大麻酚(THC)通常在7~10天後在尿液中檢測不到,因此最近可能食用了大麻。
你地知唔知今次都係為左遮政治新聞
【新聞】#劉亞仁尿檢結果陽性# #劉亞仁確認吸毒# 劉亞仁大麻陽性,不僅在中國,在韓國也開始掉多家廣告

⭐某製藥公司將劉亞仁作為代言人的維他命廣告刪除,因為正在接受毒品調查的演員去代言營養藥廣告的本身很是譏諷。公司表示:解約與否為時尚早,還得密切關注調查。

⭐劉亞仁當代言人的時尚界也火燒眉毛,作為某服裝品牌代言人的劉亞仁的模樣,已經無法在品牌頻道中找到。和劉亞仁一起拍廣告的鄭浩妍視訊點選量突破260萬所以被保留了下來,但是主代言人的劉亞仁的視訊已經看不到,被轉為了非公開。

⭐劉亞仁去年9月和戶外品牌簽約,從冬天開始作為代言人活動。但是該品牌的頻道已經找不到劉亞仁的模樣,前代言人演員全智賢的廣告都還在,但是最近劉亞仁的卻沒了。

⭐對於毒品十分敏感的中國比韓國還更早下架劉亞仁的廣告,時裝品牌速寫還有望與劉亞仁解約。

⭐食品業界也在進行將劉亞仁的視訊轉為非公開,劉亞仁作為代言人的大企業雜醬產品視訊已經全部轉為非公開。當時劉亞仁作為新代言人推出的視訊一個月突破百萬點選量吸引了人氣,但是現在已經非公開,該品牌與劉亞仁的合作去年10月結束。
【先網後台】tvN金土劇 Island 首播全國收視率2.833%

tvN《Island》收視率推移:
01 2.833% ​​​​
MBC金土劇 頂斗的季節 第5集全國收視率2.8%

MBC《頂斗的季節》收視率推移:
01 4.8%
02 2.2%🔻最低
03 3.1%
04 2.4%
05 2.8%
SBS金土劇《法錢》第11集全國收視率11.4%,刷新自身最高收視記錄。

SBS金土劇《法錢》收視率推移:
01 8.7%
02 7.4%
03 8.7%
04 9.6%
05 9.5%
06 7.1%🔻最低
07 11.1%
08 10.7%
09 11.1%
10 9.5%
11 11.4%🔺️最高
咁有做過就有做過啦,唔係老屈
所以韓星自己其身不正
都應該預左有日畀人當工具冚政治事件
地位越高越容易畀人當係工具
反正一早有人搵哂藝人啲黑材料
必要時咪拉你墊屍底

對手係李璟榮

Mon post viu狗
黃viu連買兩套mbc金土,似係簽咗長期合作
不過代理公司香港無買都幾神奇
李寶英喺香港嘅知名度好低咩?
唔係 導演上一套嘅月刊家都係冇人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞