最近睇緊邊套韓劇? (53)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
申脷冇開
但睇過Wiki人物簡介 起香劇裡面係演譯23歲起嘅女性 …
大戶人家出身應該會有個種貴族FEEL
係喎 咁睇怕有排
咁應該編導選角問題? 咁仲有其他古裝劇 呢兩年古裝劇多番
唔會再睇佢啲劇
好唔專業
上年劇播前幾個月突登開聲撐女友
當時仲有3個月到播新劇
仲要係愛情喜劇
雖然最後劇既死因唔喺佢度
但真係唔會投入到

上年已經好驚佢拍拍下結婚 好彩冇咋
套劇OK既
只係EXPECT個女主會靚D姐
如果演佢自己個現實人生呢?
佢唔會走去諷刺自己
我初步睇男女主CP值估計幾好。但我無開 貴氣同起香加上角色年紀…
我睇完你講 所以好奇
不喜匆插得太恨

浪漫速成班我預覺到爛尾 原因佢加好多枝線落去,難全部收尾收作好
好 收得好:o
【獨家報導】韓國30代頂級電影演員涉嫌吸毒 以強悍角色+演技在忠武路賣座保障的頂級30代男演員A某,已經被禁止出境

A某6號被傳喚調查,因為他前往多家醫院習慣性地使用異丙酚,這是精神健康的處方藥 但是A某服用頻率過多所以被警方捕捉到,因為頻率太多的話就是……
漫改#幻像戀歌#
導演:李政燮《達利和土豆湯》《僅此一次的愛情》《7日的王妃》《Healer》
編劇:尹景雅《Oh!三光公寓》《18歲的瞬間》《Brain》《學習之神》
漫畫簡介:殺意與浪漫交織的愛情!
燕月是家族滅門慘案中唯一的倖存者,為了報仇,她隱姓埋名當了刺客。之後燕月扮成宮女潛入王宮,試圖行刺卻中了王事先設好的陷阱。可次日當她醒來時,卻失去了記憶,還意外成為了妃……
套劇唔差既

個女主本身幾多歲
Viu Original強力加持
你係問金香起幾大?
千禧女
嗅到股爛尾味
續集Or乜9
一放入or就有種爛嘅感覺
誘餌暫時仲幾那睇
演佢岳父點樣呃咗幾十幾百億仲過得好地地應該幾多人睇
頂級淨係諗起劉亞仁 但佢唔賣座
好後生姐 同佢個角色一樣年紀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞