對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
會幫佢剃鬍鬚 因為之前佢又幫我剃

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?

頂你 唔好掛住mon住我 搵你個熊仔b

你都日日同熊仔b嘈分手

總好過你日日喺到怨天怨地 跟住叫人唔好怨天尤人 明明早幾日開po話唔好分手 個過幾日就話同男朋友感情好

唔分手咪感情好囉 我係叫咪係男朋友面前怨啊 日日管住條女 又管我地做咩

其實你有冇諗過係你成日煩住我地 三日唔埋兩日又要我地聽你鳩up
為左小小野就要生要死 又要鬧自己男朋友係雞ass# 依家又要上連登扮哂感情好 話自己係好女朋友 睇唔過眼先開你波 仲好意思話我地管住你 你真係好撚野 同埋唔分手唔代表感情好
佢喺電車唔見咗電話,返到屋企佢用fb搵我
我即時打去電車公司叫職員留起佢部電話,再去電車總站幫佢搵電話

利申:已散

你都日日同熊仔b嘈分手

總好過你日日喺到怨天怨地 跟住叫人唔好怨天尤人 明明早幾日開po話唔好分手 個過幾日就話同男朋友感情好

唔分手咪感情好囉 我係叫咪係男朋友面前怨啊 日日管住條女 又管我地做咩

其實你有冇諗過係你成日煩住我地 三日唔埋兩日又要我地聽你鳩up
為左小小野就要生要死 又要鬧自己男朋友係雞ass# 依家又要上連登扮哂感情好 話自己係好女朋友 睇唔過眼先開你波 仲好意思話我地管住你 你真係好撚野 同埋唔分手唔代表感情好

我地依家係幾好
你條女灰到上天台你仲叻啦
唔該真係好似之前咁講對自己女朋友付責任而繼續一齊啦
五十步笑百步

你都日日同熊仔b嘈分手

我地依家係幾好
你條女灰到上天台你仲叻啦
唔該真係好似之前咁講對自己女朋友付責任而繼續一齊啦
五十步笑百步

唔想再同你煩落去
你點講我地都冇嬲對方 之前我係差 但依家對佢好好 上面既事 我自己體驗過先叫人唔好咁對條仔 變好有咩問題? 我依家對佢好都係真 唔知你睇唔過啲咩
俾佢屌
睇呢個 post睇到灰爆。
日日都係得自己一個戰鬥,搵個人依靠下都冇
出街見到人地一對對,好sweet 又開心。男人幾攰都好,見到另一半都會有返動力會好活躍,有個人係自己放工半死既時候關心下自己係幾咁溫暖
利申 已經孤軍作戰左幾年
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手

我都覺
由一齊到而家一年啦 每次都不分晝夜接男朋友收工

其實我而家都等緊佢收工
好羨慕 我女朋友乜都唔會做 淨係會訓覺
叫佢煮餐飯黎食都唔會
其實男人好易滿足 有時係想自己女朋友關心下自己 嗲下自己
一路睇post 個心就好up
好羨慕 我女朋友乜都唔會做 淨係會訓覺
叫佢煮餐飯黎食都唔會

Same
會幫佢敷mask 做facial
整曲奇比佢同佢同事食
佢fd生日整蛋糕比佢個fd
織好複雜幼冷頸巾比佢
佢好鐘意某玩具車牌子既某幾架車仔
佢話搵左好耐都搵唔到
然後花左幾日周圍搵呢d玩具舖去買比佢
佢唔開心會想盡辦法搵野同佢玩 等佢唔好頹
佢返工攰會幫佢揼骨
佢好夜先收工 會等佢放工
只要係佢覺得安全既地方 同熟悉既人佢對住我就會好無理取鬧 成個小朋友咁 好可愛
又係d港女自Hi既時候啦

巴打 唔係個個都港女嘅 點都好祝你女朋友對你好好啦

女佢都無條就算啦
按摩 煮飯
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手

我都覺

唔好啦 我之前都唔係對男朋友好好 成日煩佢 都成日嘈 但真係有改變 試下唔好咁快放棄啦
睇到好內疚 原來之前自己對男朋友真係好冷淡 唔怪得佢話冇拍拖感覺
我都好想可以瘋狂對男朋友仔好
但早幾日嘈左

買定嘢食響約會前去佢樓下等佢,搭咗幾個鐘車又唔識路搵咗好耐先到
到咗佢就話出咗門口

男人最大壓力就係唔可以隨便抒發壓力

咁多位識關心男朋友/老公嘅絲打祝你地情比金堅
影J圖俾佢
放假早起身去搵佢食早餐,陪佢搭車返工
幫佢擠黑頭,但佢次次都嗌好痛...
陪佢睇醫生覆診

對佢黎講可能俾空間佢做自己野已經係貼心
但我比較痴身,一見面就想見好耐
好想快d一齊住...
好想有男朋友俾我錫 瘋狂寵壞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞