對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
最近就係喺佢生日果時偷偷地約曬佢班中學同學去party house幫佢慶祝生日

利申:唔識佢班中學同學

有時會寫卡仔比佢

為佢去學整馬卡龍

幫佢去黑頭粉刺

唔識都約到 犀利

自己偷偷地去聯絡佢地
我幫我男朋友撩耳屎
之後佢幫番我 即刻扯左
我問男朋友有無做過咩野你覺得我好貼心 佢話我係佢身邊已經係最貼心既行為
不過講真我男朋友做既貼心行為多我一萬倍 嗌交會主動道歉 又記住我經期提醒我差唔多啦喎要點點點
反而我成日嬲 成日陪朋友陪屋企人先到佢 好內疚
留名學野

早排自己買左switch 同佢講好想玩Tetris 咁岩有日借左比佢 佢第日會上黎我屋企陪我 點知個死佬原來黎之前出去左黃金一轉 佢上到黎 比番部機我個陣 個機盒入面收埋左盒Tetris 打開超surprise 差啲喊 呢件係佢近期做過好sweet既事
我問男朋友有無做過咩野你覺得我好貼心 佢話我係佢身邊已經係最貼心既行為
不過講真我男朋友做既貼心行為多我一萬倍 嗌交會主動道歉 又記住我經期提醒我差唔多啦喎要點點點
留名學野

早排自己買左switch 同佢講好想玩Tetris 咁岩有日借左比佢 佢第日會上黎我屋企陪我 點知個死佬原來黎之前出去左黃金一轉 佢上到黎 比番部機我個陣 個機盒入面收埋左盒Tetris 打開超surprise 差啲喊 呢件係佢近期做過好sweet既事

我係好想玩switch佢就買咗
不過條友玩得仲多過我
連登咁多貼心女友

日日都比你班人話港女 都收儉啲啦
女朋友對我好好

係我半工讀嘅時候知我無時間買飯特登整愛心飯盒俾我食,肯陪我周圍去,上山下海。

我生日好細心花咗幾日準備禮物,咁大個仔都未試過

兩個人一齊慢慢改咗之前嘅壞習慣,連身邊嘅朋友都話佢改變咗好多
留名學野

學下今日開始做好 我都係好突然先好 以前都唔多識體諒佢 做得好啲之後佢反而更痴我 一收工即刻call我 我都嚇咗一跳 平時最多wtsapp 有時就下佢地 問下工作點翻學點 關心多小小 唔好得你講無人講 唔好成日怨天尤人 多啲講正面啲 我覺得真係付出有回報
我入黎做咩

女朋友對我好好

係我半工讀嘅時候知我無時間買飯特登整愛心飯盒俾我食,肯陪我周圍去,上山下海。

我生日好細心花咗幾日準備禮物,咁大個仔都未試過

兩個人一齊慢慢改咗之前嘅壞習慣,連身邊嘅朋友都話佢改變咗好多

咁巴打真係要好好珍惜女朋友啊
咁多人寫信
知我泥m
竟然偷偷地煲佐黑糖水
男朋友講過想換個銀包,我就呃佢話託朋友買有折,記得睇啱都唔好買住。
其實我就搵左個整皮銀包師傅學,邊學邊拍time-lapse影做銀包個十五個鐘過程,之後edit下條片加首歌俾男朋友睇,「近排我學左d野無話你知,上次我話同朋友食飯其實都唔係真(暪住佢上堂)」男朋友睇睇下條片已經估到,仲感動到喊i
左手搓蛋蛋 右手劣鳩 個口係上面含
事實係
比你做晒上面所有貼心既野 佢要飛你既時候一樣都唔會記得
拖佢手 襯佢唔為意錫佢塊面
lm
點解我女朋友唔係咁
點解我冇女朋友
我而家訓唔着落左床玩電話 聽到佢咳 怕佢醒見唔到我 但係床太多小動作怕嘈醒佢 宜家企左係到半個鐘.....

點解唔上返床玩

佢易醒
Gay post
晚晚都互射一次

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?

頂你 唔好掛住mon住我 搵你個熊仔b

你都日日同熊仔b嘈分手

總好過你日日喺到怨天怨地 跟住叫人唔好怨天尤人 明明早幾日開po話唔好分手 個過幾日就話同男朋友感情好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞