對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
最近就係喺佢生日果時偷偷地約曬佢班中學同學去party house幫佢慶祝生日

利申:唔識佢班中學同學

有時會寫卡仔比佢

為佢去學整馬卡龍

幫佢去黑頭粉刺

唔識都約到 犀利
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手
曾經有段時間佢因為工作關係
每個星期或兩個星期見得一次
平日都冇咩時間講電話

我每日都會係日記個到
寫低我地之前嘅快樂回憶同畫畫俾佢
而每次見佢收工都好攰好肚餓
都會同佢按下個頭,整飯盒俾佢食

有時自己行街見到啲靚postcard
會寫封信寄去佢屋企
同佢互含
每次一齊訓個陣都叫佢訓係我手臂到 一路細細力摸佢個額頭氹佢訓
平時會留意下佢身體/健康有無變化 如果有 我就會上網check下或者問下屋企人 之後就買啲啱用既野俾佢
自己翻工草錢買佢鐘意既野 之後俾驚喜佢
會慢慢開始研究啲佢鐘意但自己唔鐘意既野 例如打機
會寫信之後偷偷地擺係佢個袋到等佢自己發現
做咩之前都會顧左男朋友感受先
自問唔識體貼,但都會成日同佢按摩,幫做家務
但有時唔係付出左就留得住人
..3年情已分手
如果我女朋友都係咁就好
搭頭班車/尾班車去佢屋企
整飯盒比佢返intern食
買一set護膚品比佢

過撚曬去了
係佢包煙盒到寫食少啲
之後佢都有話食少咗
後尾發現佢同人講其實係呃鳩我
哈哈我真係易呃

試過幾次我早起身過佢,就幫佢擠定牙膏
去旅行個陣佢話間房亂,我就趁佢唔係到個陣執乾淨
夜晚訓教見佢有踢被既習慣,會起身幫佢蓋番好
出街佢有咩想食都會陪佢食
只要見佢都會幫佢按摩
幫佢執頭執尾,打理日常生活事務
講到尾,當佢細路仔咁照顧
男朋友依家係我面前已經係一個小朋友咁

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?

頂你 唔好掛住mon住我 搵你個熊仔b

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?

頂你 唔好掛住mon住我 搵你個熊仔b

你都日日同熊仔b嘈分手
點解人地女朋友會咁好

你試下主動關心你女朋友佢都會對翻你好
半夜入醫院成晚唔訓陪住我仲唔訓等到探病時間

原來我on9睇錯男朋友對我做既

笑左 邊到都見到你

陳醫生
吞精
自問唔識體貼,但都會成日同佢按摩,幫做家務
但有時唔係付出左就留得住人
..3年情已分手

都係個句 唔好因爲一段感情而bam曬之後嘅 你嘅好會有人欣賞 唔好太灰
吞精

頂你地 唔好再污染呢個咁warm嘅post啦
如果我女朋友都係咁就好

巴打試下做主動 你好啲 我諗會有回報
試過幾次我早起身過佢,就幫佢擠定牙膏
去旅行個陣佢話間房亂,我就趁佢唔係到個陣執乾淨
夜晚訓教見佢有踢被既習慣,會起身幫佢蓋番好
出街佢有咩想食都會陪佢食
只要見佢都會幫佢按摩
幫佢執頭執尾,打理日常生活事務
講到尾,當佢細路仔咁照顧
男朋友依家係我面前已經係一個小朋友咁

擠牙膏呢招正
男人只會係佢信得過嘅人面前做小朋友友
今日先比佢嗲完我
lm
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手

你自己有冇付出先? 我男朋友都對我好好 雖然前排先同我閙過分手 但唔關感情事 佢自己諗多咗 佢平時都好take care我 又記住我經期 提我唔好飲凍飲 嚟完又買健康工房個啲飲品比我補下 所以我先對翻佢好 如果你自問自己都對你女朋友好好嘅 咁你暗示下啦
幫佢剪鼻毛
幫佢剪鼻毛

好想幫佢修眉
絲打 我有冇得畀你屌

你同我男朋友互屌好無?
幫佢剪鼻毛

好想幫佢修眉

幫佢修過一次
可能抆毛太痛
佢而家唔比我掂佢條眉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞