對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
我而家訓唔着落左床玩電話 聽到佢咳 怕佢醒見唔到我 但係床太多小動作怕嘈醒佢 宜家企左係到半個鐘.....

點解唔上返床玩

佢易醒

醒左難瞓返嗰種
我試過返上床 佢醒左攬返住我,繼續瞓
唔知點解佢可以秒速瞓著
開頭同樓主一樣覺得男仔好似唔使點氹咁
但其實佢地都有佢地既壓力 都好想我地可以氹下體諒下
之前男朋友返工大壓力 好多野做唔得閒出黎見 之後我就買埋野食去樓下等佢 叫佢望落樓下睇下 講緊電話都聽到佢有啲想喊 落到樓見到我就眼濕濕咁衝過黎攬住我
其實男仔好易滿足 只要佢地feel到你有關心佢 一封信仔都已經好開心

睇完都眼濕濕
男人只會收埋自己 唔鐘意表露出黎
但遇到鐘意既人真係無哂底線

真係講得好啱,由其係少少醉嘅時候真係好想攬住鐘意嘅人
有嘢諗唔開嘅話有時兄弟都幫唔倒手,但係當鍾意嘅人攬一下你 就已經好滿足
做人千祈唔好對另一對咁好
做人千祈唔好對另一對咁好

另一半*
係佢包煙盒到寫食少啲
之後佢都有話食少咗
後尾發現佢同人講其實係呃鳩我
哈哈我真係易呃

好撚sad
比腳佢奶,男朋友腳膠,又M底

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?

頂你 唔好掛住mon住我 搵你個熊仔b

你都日日同熊仔b嘈分手

總好過你日日喺到怨天怨地 跟住叫人唔好怨天尤人 明明早幾日開po話唔好分手 個過幾日就話同男朋友感情好

屌 無女啊
remember, any time is a good time for a surprised blowjob
晨早流流起身整早餐拎去佢公司附近
佢拎咗就順便返公司食

買定啲小食俾佢收工食完之後先去打波

會偷偷地放紙條落佢個袋等佢發現

知佢mute咗line,成日喺line inbox佢
佢間唔時一開就見到成堆msg
見佢銀包淨返好少錢
偷偷地塞錢去佢銀包到
冇 我好廢
女朋友叫我搵個好過佢既
知佢想要ps4好耐又唔捨得買
偷偷地買部連gta既bundle比佢
再抬到去佢面前 (都幾重
知佢想要ps4好耐又唔捨得買
偷偷地買部連gta既bundle比佢
再抬到去佢面前 (都幾重

痴撚線
你一定仲錫過佢老母
佢好鍾意pokemon
整左精靈球樣既macaroon請佢食

你都日日同熊仔b嘈分手

總好過你日日喺到怨天怨地 跟住叫人唔好怨天尤人 明明早幾日開po話唔好分手 個過幾日就話同男朋友感情好

唔分手咪感情好囉 我係叫咪係男朋友面前怨啊 日日管住條女 又管我地做咩
有無人會撩耳仔?
被撩個感覺好似變返細個被阿媽撩咁開心

你都日日同熊仔b嘈分手

唔分手咪感情好囉 我係叫咪係男朋友面前怨啊 日日管住條女 又管我地做咩

不過都因為嘈完更加珍惜對方

你都日日同熊仔b嘈分手

不過都因為嘈完更加珍惜對方

呢句真 嘈完關係變好真係正
我而家訓唔着落左床玩電話 聽到佢咳 怕佢醒見唔到我 但係床太多小動作怕嘈醒佢 宜家企左係到半個鐘.....

點解唔上返床玩

點解唔上返床玩

佢話怕嘈到男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞