對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
以前成日覺得男人好堅強 其實都要氹下 最近男朋友教班 要不停講嘢 見佢咁辛苦 沖咗峰蜜水比佢 又寫信比佢鼓勵下佢 感情好咗好多 佢仲有回翻信比我 有冇絲都有對男朋友做啲貼心嘅行為可以分享下?
整愛心飯盒
幫佢吹咗很久
係佢包煙盒到寫食少啲
之後佢都有話食少咗
後尾發現佢同人講其實係呃鳩我
哈哈我真係易呃
好sweet
幫佢吹咗很久

最貼心

nice "job"
開頭同樓主一樣覺得男仔好似唔使點氹咁
但其實佢地都有佢地既壓力 都好想我地可以氹下體諒下
之前男朋友返工大壓力 好多野做唔得閒出黎見 之後我就買埋野食去樓下等佢 叫佢望落樓下睇下 講緊電話都聽到佢有啲想喊 落到樓見到我就眼濕濕咁衝過黎攬住我
其實男仔好易滿足 只要佢地feel到你有關心佢 一封信仔都已經好開心
俾佢互含
比腳佢奶,男朋友腳膠,又M底
留名學野
煮飯佢食,係佢打機時餵生果
之前男朋友返工大壓力 好多野做唔得閒出黎見 之後我就買埋野食去樓下等佢 叫佢望落樓下睇下 講緊電話都聽到佢有啲想喊 落到樓見到我就眼濕濕咁衝過黎攬住我
其實男仔好易滿足 只要佢地feel到你有關心佢 一封信仔都已經好開心

睇完都眼濕濕
男人只會收埋自己 唔鐘意表露出黎
但遇到鐘意既人真係無哂底線
接男朋友收工之後一齊返屋企,佢返到屋企攰到訓左,就趁佢訓教嘅時候煮晚餐,等佢一起身就有嘢食

或者有時整定佢中意食嘅甜品拎去佢公司附近,比佢拎返屋企食
佢考Dse study leave果時壓力大 突然買野食比佢食 寫左封信仔
幫佢擠黑頭

絲打好sweet 聽到都好冧
你男朋友應該都好錫你
接男朋友收工之後一齊返屋企,佢返到屋企攰到訓左,就趁佢訓教嘅時候煮晚餐,等佢一起身就有嘢食

或者有時整定佢中意食嘅甜品拎去佢公司附近,比佢拎返屋企食

好窩心啊
平時會整咩甜品?
佢考Dse study leave果時壓力大 突然買野食比佢食 寫左封信仔
幫佢擠黑頭

擠黑頭都幾痛下
原來有咁多絲都會寫信
我以為冇乜人會寫
留名學野 男朋友整野食叻過我 我整嘅話驚俾佢笑
Lm學野
幫我含完幫返佢
騎爆佢就得㗎啦
騎爆佢就得㗎啦

幫佢吹咗很久

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞