對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
樓主男朋友係IT狗?
騎爆佢就得㗎啦

依個真
樓主男朋友係IT狗?

樓主個名
互含
嗰時男朋友要去外國intern一個月,工作關係四日先可以用一次wifi上網 於是我寫左30封信比佢,等佢可以每日睇一封信
沖蜜糖水
依加沖到係床邊攪杯,佢聽到有杯聲就會彈起身搵杯
接放工
買零食放入佢公事包
洗完面就幫清黑頭/粉刺+搽面
成日都扭計既我黎學野
偷偷地放錢入佢銀包
因為我比佢,佢唔會收
睇完覺得自己好差
整左個木盒
入面放左佢想要又唔記得買或者需要更換嘅包包

想買嘢送上佢公司但唔識路只好等佢放工
等左好耐
又係d港女自Hi既時候啦
樓主男朋友係IT狗?

樓主個名

準it狗 讀緊cs
雖然我個名咁 但我好愛佢
又係d港女自Hi既時候啦

巴打 唔係個個都港女嘅 點都好祝你女朋友對你好好啦
嗰時男朋友要去外國intern一個月,工作關係四日先可以用一次wifi上網 於是我寫左30封信比佢,等佢可以每日睇一封信

短期longd 都唔易 都好有心啊
佢中意食零食,借啲意打探佢鍾意食咩,然後就買左一大袋全部都係佢鍾意食嘅零食俾佢 佢勁開心,但最sweet嘅係無獨有偶,嗰日佢無啦啦拎左個自己整嘅蛋糕俾我食,我地就各自拎住一大袋野好似交換禮物咁好好笑
之後時不時見佢屋企無曬野食都會買俾佢,佢唔俾我買咁多俾佢我就每次見面就俾一兩樣佢 會記住佢有啲咩想要/有啲咩爛左,然後就買俾佢
之前佢去見工但唔識去個地方,之後我嗰日下晝專登自己探路行一次,影低沿途街景教佢個路痴行
有次同佢出街佢好攰,坐喺我對面恰著左,然後佢醒左,叫佢坐喺我隔離唉住我訓,我就靜靜咁望住佢訓左半個鐘,醒返我仲呃佢佢又流口水 有次搭地鐵,本來我旺角要轉車返屋企,但佢挨住我訓著左,唔忍心叫醒佢就陪佢坐到佢落車個站
有次佢挨住我我挨住佢一齊喺巴士訓左,同時醒左,半朦半朧嗰陣佢話,話咁快就半年了,嗰刻覺得好幸福

我男朋友都好貼心 我要做個更貼心更sweet嘅女朋友,lm學野
留名學野 男朋友整野食叻過我 我整嘅話驚俾佢笑

整下嘢飲囉 鮮榨西瓜汁 依家夏天都啱飲
沖蜜糖水
依加沖到係床邊攪杯,佢聽到有杯聲就會彈起身搵杯
接放工
買零食放入佢公事包
洗完面就幫清黑頭/粉刺+搽面

同居緊? 好似夫妻咁
成日都扭計既我黎學野

加油
偷偷地放錢入佢銀包
因為我比佢,佢唔會收

唔好一次太多 比佢發現就好老尷
點解我冇………
整左個木盒
入面放左佢想要又唔記得買或者需要更換嘅包包

想買嘢送上佢公司但唔識路只好等佢放工
等左好耐

咩係包包
親手整木盒都幾勁 我都打算記念日diy份禮物比佢
入黎酸下
佢中意食零食,借啲意打探佢鍾意食咩,然後就買左一大袋全部都係佢鍾意食嘅零食俾佢 佢勁開心,但最sweet嘅係無獨有偶,嗰日佢無啦啦拎左個自己整嘅蛋糕俾我食,我地就各自拎住一大袋野好似交換禮物咁好好笑
之後時不時見佢屋企無曬野食都會買俾佢,佢唔俾我買咁多俾佢我就每次見面就俾一兩樣佢 會記住佢有啲咩想要/有啲咩爛左,然後就買俾佢
之前佢去見工但唔識去個地方,之後我嗰日下晝專登自己探路行一次,影低沿途街景教佢個路痴行
有次同佢出街佢好攰,坐喺我對面恰著左,然後佢醒左,叫佢坐喺我隔離唉住我訓,我就靜靜咁望住佢訓左半個鐘,醒返我仲呃佢佢又流口水 有次搭地鐵,本來我旺角要轉車返屋企,但佢挨住我訓著左,唔忍心叫醒佢就陪佢坐到佢落車個站
有次佢挨住我我挨住佢一齊喺巴士訓左,同時醒左,半朦半朧嗰陣佢話,話咁快就半年了,嗰刻覺得好幸福

我男朋友都好貼心 我要做個更貼心更sweet嘅女朋友,lm學野

救命 我睇字都覺得閃爆 唔比分手啊
你地都對大家咁好 一定會長長久久
一齊加油 做好女友
入黎酸下

啱啱睇咗巴打你啲post 介唔介意講下? 睇下有冇得幫你
全部都係男朋友貼心我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞