對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
佢攰幫佢按摩
整左個木盒
入面放左佢想要又唔記得買或者需要更換嘅包包

想買嘢送上佢公司但唔識路只好等佢放工
等左好耐

咩係包包
親手整木盒都幾勁 我都打算記念日diy份禮物比佢

最撚多鳩柒餘就係你D女人既手作野
屌你老母掉鳩左佢又唔得, 又阻定

我代你男朋友屌你既

我實用行先 木盒裝住d銀包充電器
只要佢攬住我 一個簡單嘅動作已經係最貼心
可惜 一切都成往事
哈。。。
全部都係男朋友貼心我

你都要比D付出

你都係
佢生日嘅時候,整咗個passport套比佢,design到落手落腳整,整到十隻手指都損晒
仲要DIY一個比卡超嘅繡章縫係入面

幫佢綁鞋帶
佢有條褲好想買 網上得番最後一條 我買左 但呃佢買唔到
佢打機個陣餵佢食野 佢其實個口成日好痕 但打親機又唔停 所以我會成日扮口痕 去攞啲生果去房食 但其實2/3都餵左比佢 襯佢訓教 去左大掃除 洗碗洗廁所 煮埋野食 再叫佢起身
如果我早到個陣 就會偷偷地買啲佢鐘意既野 見佢行過黎個陣就收係身後 佢到左之後就伸番個隻手出黎比佢睇 佢個傻樣勁得意

底已起 樓主假膠? 三日次先話唔好分手 依家又話感情好好?

底已起 樓主假膠? 三日先話唔好分手 依家又話感情好好?
織頸巾,整飯盒,整蛋糕,整甜品,做手工⋯⋯都有做過。
果時唔係好識煮野食,所以整野食畀佢通常都會dem幾次確保成功先畀佢食,想畀最好嘅佢。通常頭一兩次整都好失敗,成日畀朋友同屋企人笑 整畀佢嘅有時都未必好成功,但我已經好盡力。
知佢喉嚨痛,偷偷地買咗盒喉糖,加張紙仔,放係佢櫃桶。
知佢大壓力煩惱緊,寫信、寫卡、寫明信片鼓勵佢,買咗罐寫住cheer up嘅可樂畀佢。佢好少搵我傾訴,想安慰佢又驚chur親佢,所以同佢講如果佢想搵人傾,我一直都係到。
有d人話女仔第一條織嘅頸巾會唔靚。但我第一次織頸巾送畀佢,已經好似係出面買嘅咁,佢都分唔出我係自己織定買,連線頭我都收得好好。因為我驚唔靚佢唔戴,所以去咗請教阿媽,果時阿媽唔知我拍緊拖,所以呃佢話係織畀個朋友嘅,阿媽仲好妒忌。用咗成個長假,織咗條厚嘅,實用又好睇嘅。本身仲諗住dem一次先,再試織多一條先畀佢,但最後唔夠時間果條又幾靚就送咗。
最後發現,對唔愛你嘅人最貼心嘅就係退出佢生命,咩都唔好做,因為你所有嘅貼心對佢黎講其實都係好唔貼心
利申:ex
半夜入醫院成晚唔訓陪住我仲唔訓等到探病時間
lm學野
前面好多絲打都好sweet

貼心既野真係佢做得比較多
留名學野

原來我on9睇錯男朋友對我做既
朝早買定早餐上佢屋企
同佢屋企隔個幾鐘車程
已散

笑左 邊到都見到你

笑左 邊到都見到你

我都覺我岩岩都係減肥po見到你
係佢包煙盒到寫食少啲
之後佢都有話食少咗
後尾發現佢同人講其實係呃鳩我
哈哈我真係易呃

逐支寫
哈哈
哈⋯
易呃之餘 呃完一次又一次
最近就係喺佢生日果時偷偷地約曬佢班中學同學去party house幫佢慶祝生日

利申:唔識佢班中學同學

有時會寫卡仔比佢

為佢去學整馬卡龍

幫佢去黑頭粉刺
絲打 我有冇得畀你屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞