對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手

你自己有冇付出先? 我男朋友都對我好好 雖然前排先同我閙過分手 但唔關感情事 佢自己諗多咗 佢平時都好take care我 又記住我經期 提我唔好飲凍飲 嚟完又買健康工房個啲飲品比我補下 所以我先對翻佢好 如果你自問自己都對你女朋友好好嘅 咁你暗示下啦

自問咩都係諗佢先,然後佢同我好似,佢咩都諗自己先
未一齊,
佢公司食飯飲醉酒係wtsapp gp 呻好辛苦
天寒地凍等咗幾個鐘等佢返屋企
見到佢話就話睇佢死得未
但其實係特登拎蜜糖水俾佢解酒

等咗兩次
有一次等到尾班車都等唔到
原來一早返到屋企。。。

一齊咗先同佢講返 佢好似有啲感動
未一齊,
佢公司食飯飲醉酒係wtsapp gp 呻好辛苦
天寒地凍等咗幾個鐘等佢返屋企
見到佢話就話睇佢死得未
但其實係特登拎蜜糖水俾佢解酒

等咗兩次
有一次等到尾班車都等唔到
原來一早返到屋企。。。

一齊咗先同佢講返 佢好似有啲感動

點解我冇呢D褔氣?A0
有無人有現任但睇緊呢個post係諗起ex
個白痴仔病緊同fd打邊爐仲要用啤酒送藥
之後返到屋企頂唔順攤左上床 幫佢探熱先知發緊燒
即刻幫佢換衫com實張被幫佢焗汗
襯佢瞓緊煲粥 不停洗毛巾幫佢抹汗
醒左喂佢食粥 睇住佢個病樣真係心痛死

記得個陣本身有野嘈緊 即刻冇曬件事 淨係掛住照顧佢成晚無瞓

試過講好左一齊紀念日唔送禮物比大家
偷偷地瞞住佢整左一大本好多機關嘅手工書 入面全部都係一齊去玩,食野嘅相
佢知道我個排忙到仆街 但準備左成個月 冧到爆
宜家仲會無啦啦攞返出黎睇

佢都好sweet 知道我中意minions 特登晨早換左2隻個日出嘅公仔比我 個期出嘅全部都係佢換齊比我

ps.啱啱嘈緊 感情好似越黎越淡有咩方法可以令感情升温
自己整card bag
Cheese cake比佢
已成ex
個白痴仔病緊同fd打邊爐仲要用啤酒送藥
之後返到屋企頂唔順攤左上床 幫佢探熱先知發緊燒
即刻幫佢換衫com實張被幫佢焗汗
襯佢瞓緊煲粥 不停洗毛巾幫佢抹汗
醒左喂佢食粥 睇住佢個病樣真係心痛死

記得個陣本身有野嘈緊 即刻冇曬件事 淨係掛住照顧佢成晚無瞓

試過講好左一齊紀念日唔送禮物比大家
偷偷地瞞住佢整左一大本好多機關嘅手工書 入面全部都係一齊去玩,食野嘅相
佢知道我個排忙到仆街 但準備左成個月 冧到爆
宜家仲會無啦啦攞返出黎睇

佢都好sweet 知道我中意minions 特登晨早換左2隻個日出嘅公仔比我 個期出嘅全部都係佢換齊比我

ps.啱啱嘈緊 感情好似越黎越淡有咩方法可以令感情升温

認真搵日傾下大家內心想法 有咩不滿 提下有咩解決辦法
最貼心一定係我女朋友

我情人節生日 佢個晚同第二個男仔一齊 我仲要扮唔知 第二日要扮sweet 見屋企人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞