對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
幫佢剪鼻毛

好想幫佢修眉

幫佢修過一次
可能抆毛太痛
佢而家唔比我掂佢條眉

我自己都覺痛 但男人啲眉真係好雜好亂
就嚟DSE個陣 佢有排病咗 有幾日冇返 我幫佢抄啲notes

佢生日個日我要考試 於是同佢啲朋友夾埋 等佢返嚟個陣俾suprise 送蛋糕俾佢
便以利 01畢業 已經執左笠

好有印象個校章寫住PK

我都係01年畢業 下高愛班
原來已經執左

唔撚係掛 Ching你95年?
我唔係好記得我讀咩班等我搵番d手冊睇下先
好多年前聽講d老師好似過晒去斜對面間西太平洋幼稚園

原來我都係下高愛

出現了 我都有簽名果本簿

你唔係姓張掛? 我記得以前同個姓張嘅同學好FD

唔係 其實我對你個名冇乜卬象

唔同AC喎CHING
作為男人,呢個post 我愈睇愈想分手

你自己有冇付出先? 我男朋友都對我好好 雖然前排先同我閙過分手 但唔關感情事 佢自己諗多咗 佢平時都好take care我 又記住我經期 提我唔好飲凍飲 嚟完又買健康工房個啲飲品比我補下 所以我先對翻佢好 如果你自問自己都對你女朋友好好嘅 咁你暗示下啦

通常港女當老奉

會咩
出糧一定會請一餐,有時埋單比下零頭
比腳佢奶,男朋友腳膠,又M底

終於有呢類post 可以send 比佢睇
我問男朋友有無做過咩野你覺得我好貼心 佢話我係佢身邊已經係最貼心既行為
不過講真我男朋友做既貼心行為多我一萬倍 嗌交會主動道歉 又記住我經期提醒我差唔多啦喎要點點點
反而我成日嬲 成日陪朋友陪屋企人先到佢 好內疚
留名學野
我問男朋友有無做過咩野你覺得我好貼心 佢話我係佢身邊已經係最貼心既行為
不過講真我男朋友做既貼心行為多我一萬倍 嗌交會主動道歉 又記住我經期提醒我差唔多啦喎要點點點
反而我成日嬲 成日陪朋友陪屋企人先到佢 好內疚
留名學野

女仔真係永遠唔識自動自覺

又唔係全部都係好似我咁既
平行時空
男友4點幾先瞓得著
我朝早8點入院
本來想佢陪但見佢瞓得咁舒服
我就改為叫我阿妹陪我去
試過幾次我早起身過佢,就幫佢擠定牙膏
去旅行個陣佢話間房亂,我就趁佢唔係到個陣執乾淨
夜晚訓教見佢有踢被既習慣,會起身幫佢蓋番好
出街佢有咩想食都會陪佢食
只要見佢都會幫佢按摩
幫佢執頭執尾,打理日常生活事務
講到尾,當佢細路仔咁照顧
男朋友依家係我面前已經係一個小朋友咁

我又要
男友4點幾先瞓得著
我朝早8點入院
本來想佢陪但見佢瞓得咁舒服
我就改為叫我阿妹陪我去

男朋友對你真係好 擔心到訓唔著
留名學野
會買佢著開既衫比男朋友 見到佢著住同我出街會好開心

整甜品, 陪佢一齊打機, 去睇佢打波

有排佢考專業試好大壓大, 特登整左甜品買埋野飲比佢, 之後佢一出自修室見到我勁surprise好似傻左咁
我而家訓唔着落左床玩電話 聽到佢咳 怕佢醒見唔到我 但係床太多小動作怕嘈醒佢 宜家企左係到半個鐘.....
騎爆佢就得㗎啦

呢個真
我而家訓唔着落左床玩電話 聽到佢咳 怕佢醒見唔到我 但係床太多小動作怕嘈醒佢 宜家企左係到半個鐘.....

點解唔上返床玩
男朋友打機既時候係下邊幫佢含
連登咁多貼心女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞