對男朋友做過嘅貼心行為

309 回覆
236 Like 26 Dislike
等落堂,整嘢食,按摩,就佢時間表,唔煩佢,唔食貴嘢,整公仔畀佢,plan行程,放假嗰時去佢公司搵佢食飯,整薄仔記錄相處點滴

結論:哂氣,對自己好啲好過
全部都係男朋友貼心我

咁要好好珍惜佢啦
全部都係男朋友貼心我

咁要好好珍惜佢啦

入黎留名學野點對番佢好
等落堂,整嘢食,按摩,就佢時間表,唔煩佢,唔食貴嘢,整公仔畀佢,plan行程,放假嗰時去佢公司搵佢食飯,整薄仔記錄相處點滴

你啲post 你男定女
全部都係男朋友貼心我

咁要好好珍惜佢啦

入黎留名學野點對番佢好

簡單嘅 聽下佢心事啊 沖下嘢飲比佢 幫佢抹下嘴呢啲 都好warm
佢中意食零食,借啲意打探佢鍾意食咩,然後就買左一大袋全部都係佢鍾意食嘅零食俾佢 佢勁開心,但最sweet嘅係無獨有偶,嗰日佢無啦啦拎左個自己整嘅蛋糕俾我食,我地就各自拎住一大袋野好似交換禮物咁好好笑
之後時不時見佢屋企無曬野食都會買俾佢,佢唔俾我買咁多俾佢我就每次見面就俾一兩樣佢 會記住佢有啲咩想要/有啲咩爛左,然後就買俾佢
之前佢去見工但唔識去個地方,之後我嗰日下晝專登自己探路行一次,影低沿途街景教佢個路痴行
有次同佢出街佢好攰,坐喺我對面恰著左,然後佢醒左,叫佢坐喺我隔離唉住我訓,我就靜靜咁望住佢訓左半個鐘,醒返我仲呃佢佢又流口水 有次搭地鐵,本來我旺角要轉車返屋企,但佢挨住我訓著左,唔忍心叫醒佢就陪佢坐到佢落車個站
有次佢挨住我我挨住佢一齊喺巴士訓左,同時醒左,半朦半朧嗰陣佢話,話咁快就半年了,嗰刻覺得好幸福

我男朋友都好貼心 我要做個更貼心更sweet嘅女朋友,lm學野

你就好 我女朋友從來唔會做
佢果時岩岩返新工好忙好辛苦連飯都無時間食
有日我同佢既男性朋友夾埋
叫佢約佢收工係附近等,一齊食飯
(佢地本身返得算近)
帶住個仲有溫度既愛心飯盒去接佢收工
利申:EX,我被飛
同佢瞓 我早佢幾個鐘醒 瞓唔返都照瞓喺佢隔離攬住佢
睇住佢瞓都好開心
當然我望到咁上下就開始恰眼瞓再玩電話

你啲post 你男定女

有啲post係代男朋友開
其實男人真係好易就滿足
佢中意食零食,借啲意打探佢鍾意食咩,然後就買左一大袋全部都係佢鍾意食嘅零食俾佢 佢勁開心,但最sweet嘅係無獨有偶,嗰日佢無啦啦拎左個自己整嘅蛋糕俾我食,我地就各自拎住一大袋野好似交換禮物咁好好笑
之後時不時見佢屋企無曬野食都會買俾佢,佢唔俾我買咁多俾佢我就每次見面就俾一兩樣佢 會記住佢有啲咩想要/有啲咩爛左,然後就買俾佢
之前佢去見工但唔識去個地方,之後我嗰日下晝專登自己探路行一次,影低沿途街景教佢個路痴行
有次同佢出街佢好攰,坐喺我對面恰著左,然後佢醒左,叫佢坐喺我隔離唉住我訓,我就靜靜咁望住佢訓左半個鐘,醒返我仲呃佢佢又流口水 有次搭地鐵,本來我旺角要轉車返屋企,但佢挨住我訓著左,唔忍心叫醒佢就陪佢坐到佢落車個站
有次佢挨住我我挨住佢一齊喺巴士訓左,同時醒左,半朦半朧嗰陣佢話,話咁快就半年了,嗰刻覺得好幸福

我男朋友都好貼心 我要做個更貼心更sweet嘅女朋友,lm學野

你就好 我女朋友從來唔會做

係佢包煙盒到寫食少啲
之後佢都有話食少咗
後尾發現佢同人講其實係呃鳩我
哈哈我真係易呃

呢啲叫自私喎
仲自以為貼心
其實男人真係好易就滿足

覆大家覆到好掛住男朋友
整左個木盒
入面放左佢想要又唔記得買或者需要更換嘅包包

想買嘢送上佢公司但唔識路只好等佢放工
等左好耐

咩係包包
親手整木盒都幾勁 我都打算記念日diy份禮物比佢

最撚多鳩柒餘就係你D女人既手作野
屌你老母掉鳩左佢又唔得, 又阻定

我代你男朋友屌你既
會錫住我個銀包 次次食完野都話比番錢我 話要草錢結婚
佢果時岩岩返新工好忙好辛苦連飯都無時間食
有日我同佢既男性朋友夾埋
叫佢約佢收工係附近等,一齊食飯
(佢地本身返得算近)
帶住個仲有溫度既愛心飯盒去接佢收工
利申:EX,我被飛

我唔知你地之間點啦 唔評論 但愛心飯盒呢啲真係好好 唔好因爲呢次就唔再對之後戀情失去信心
整左個木盒
入面放左佢想要又唔記得買或者需要更換嘅包包

想買嘢送上佢公司但唔識路只好等佢放工
等左好耐

咩係包包
親手整木盒都幾勁 我都打算記念日diy份禮物比佢

最撚多鳩柒餘就係你D女人既手作野
屌你老母掉鳩左佢又唔得, 又阻定

我代你男朋友屌你既

唔好屌我啦 我男朋友會嬲架
諗住整個皮既八達通套比佢 佢成日隔住銀包 嘟唔到 我諗都算實用
Lm
會錫住我個銀包 次次食完野都話比番錢我 話要草錢結婚

好好珍惜你女朋友啦
睇完覺得自己好差

+1
同佢瞓 我早佢幾個鐘醒 瞓唔返都照瞓喺佢隔離攬住佢
睇住佢瞓都好開心
當然我望到咁上下就開始恰眼瞓再玩電話

好羨慕啊 我都好想攬住男朋友訓
買左個佢好想要嘅遊戲機俾佢
入黎酸下

啱啱睇咗巴打你啲post 介唔介意講下? 睇下有冇得幫你

有心,life must go on
幫男朋友按摩
男朋友手手腳腳d肌肉都超硬
次次都要勁出力按落去 搞到按幾下已經開始攰
不過每次佢都話好舒服
仲成日話佢d男仔fd都唔夠我咁好力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞