點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
佢係咪接手晒32 34同部SUPRA
SUPRA 搞幾年。
人地鬼佬一個月搞掂GR86 換2JZ ,唔明點解佢D 野搞咁耐。
67果幾部水貨車又唔係同仁孚買 最多返黎換下油
對比果班vip算係啲乜仲要唱衰人地牌子啲車
返去玩tomica啦自己
Joey 只不過係普通靚仔 幫老細剪下片 一開始都唔出鏡啦
相比之下係冇咁成熟啦 xrx 之前都話想汁下joey 等佢冇咁毒
純粹做生意嚟睇,Richard呢啲客簡直完美
唔係行內人咁熟車
一股熱誠猛咁改車
夠財力改/炒成廿架車
又識唔少有錢仔同玩車圈子
改又要精益求精,又唔介意耐,又專玩performance車,保養又甘啲
搭上左呢條船,服務滿意嘅以後淨係保養都肥仔啦,又可以用佢鋪橋搭路放車、幫佢買車又食一水,介紹埋佢啲fd嚟自己車房做,簡直係完美肥仔客/水魚
昆佢一次,仲要唔係正式昆佢錢,只係夾佢啃部就快收皮嘅車,以上全部作廢另加係連登個名臭埋
傻撚左
佢都係海外訂料, 課金比車房搞..都唔奇
又話要等齊料先整, 廢事比多次人工錢
D料同部車又放人地度, 主導權比哂人地
幾時整左乜唔知, 整幾耐唔知
做呢D咁既pj最忌開大水o候又冇deadline
人工照收, 野慢慢做
一個長做長有既客仔都劏
真係痴撚線
政府咪淫夫大客
你咪理
我地連登仔就最識車!
個定位好奇怪 究竟佢係co host 定係cam man
一個打公一個係老闆 咁老闆講乜 只能做應聲蟲
而家好似去左另一間黑店
大圍打死人果間
不過算啦
車房都係黑,睇吓邊個惡咁解
https://youtu.be/M5DM3ZdHl9Y
呢條中間教佢行圈個個咪係
淨係yes man又學哂碌柒咁爛口
一個已經爛口 佢又咁撚爛口 好難頂
去九龍灣果啲會好啲
其實一開始當BLOW ENGINE價收部車。
直插FULL BUILT ENGINE。
揸住改先係正岩既做法。

(識個鬼佬玩M5,都係咁,900匹 V8 turbo FULLY BUILT ENGINE)
有錢仔 佢算唔洗得多啦
以佢嘅財力買幾部top secret complete car都仲得 不過改車單嘢又真係戇尻
睇都唔睇就改 錢就收足嘢就跟唔好 一個好嘅tuner會唔會唔睇中缸遮鈴盤頭加埋周邊硬件食唔食得起就走去改? 仲要谷到咁高匹 好彩副rb26頂得順姐 比著其他機器早就收咗皮
去知名黃店死得仲快
二手料當新料
知名車手果間
我只去SPS
原來車房都黃店,有無LIST 避避佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞