點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
你都打緊粗口啦,牙哥,講嘢
Hi榮哥!
又唔係唔好 只係咁樣嘅價錢 又太高科技 冇咗嗰種好raw嘅感覺
九唔搭八人地明明講緊唔撚係玩單車
你就用車友嚟比, 你好鐘意玩鐘意到買一百架擺係屋企又關人撚事

再想拎嚟哂命, 柒撚到
咁點解識嗰張20幾萬嘅單?

doug 最出色係搵d 舊車講d quirky 嘢,新車我唔會睇佢
Harry就用家身份講d 車試完一論先出review 唔係求其渣兩嘢就講感受係講得幾好
Chris Harris 就唔洗講,有料
Jason Cammisa 由motortrend 已經睇佢,講車歷史同design 無得輸又搞笑
呢幾個屌打晒所有主流車評傳媒
條傻鳩喺F1 po俾人屌撚到化
重係死證,多得歐盟越嚟越多要求又要慳油又要加呢樣個樣麻撚煩。公路當然ok 跑山路就
始終彎極限都係百幾公里 超跑冇乜優勢
講真世界咁大 自己有自己玩點解要埋堆
唔通搵walkie封咗條路唔比佢行咩

最盡都只會係冇車房做到佢要求 or 忍到呢個客脾氣姐
其實我真係唔識
佢用咁多$改架車
其實同買一架原裝超跑
有咩分別?
馬力?
價錢?
佢咁有$點解唔直接買R50?
所以話香港拍乜都會俾人鬧
67咁樣唔收錢拍啲燒銀紙片都俾人屌
佢都唔介意話你知佢柒埋都仲有人屌

車行借車又話膳稿
龍sir個啲又太technical
67無限budget 唔玩超跑又話佢唔識車
啲觀眾層太 toxic 真係拍咩都死

哦!原來係咁
咁又係
當玩具一樣
點解上手車主全部名牌改都可以係連登俾人話土炮改裝
67甘有錢,要改車,大把車房師傅夜晚俾多少少食咖哩幫你開工啦
香港特式支那本性 恰鳩自己人最叻
主僕
差唔多道理 點解啲人買間屋番黎裝修 唔買間裝修好晒既屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞