點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
係啦 張單都係AF
67 ig又要講多次
MTA有第2個老細?
應該唔係MTA,係AF劏佢
其實唔亂
有睇片都有講係唔關MTA事
關事既都冇開名
啫係American Fuck 啦
真,d野唔balance
佢指明max冇問題
即係有問題果個只係另一個老闆

伍淑清老點你去食元氣
你食完肚痛想講人知但又唔想得罪人咪話唔關美心快餐事

原裝
可能MTA有唔止一個老闆合資,又或者"前車主"已經退左股
絕對認同,利申試過,擺左上28car半年咁都有個唔多識車又急住出車cow女既mk仔要左 落大訂個下我直頭想同佢鞠躬講聲多謝

呢部R34好熟口面,67買之前部車應該係AF度做開維修保養

睇返AF個ig, 呀bill(之前上過xrx個拉利車主),似乎都係係AF度搞佢部棍仔綠大牛同360
唔會啦,王陽明真心唔掂wo,睇多一兩次已經完全唔想睇,如果你覺得67改車冇方向冇靈魂用錢堆砌,我可以講王生係呢方面衰10倍

有智商都知邊間啦嘛
水落石出 a車房
自己識check 先得㗎
俾部dyno 你就識用?
學洗唔洗時間?有錢佬好得閒可以抽時間出嚟學?

有錢無時間無技術就要俾錢人搞
咁樣就100%係A車房
條片係有講架車係跟前車主去返本身架R34既車房

洪水橋 alignment formula
叫人係自己地方check就一定信得過?
嘥氣啦你估佢地係CIA 咩最多咪唔比佢哋買新,david lee 呢d 唔比佢買la ferrari 之後咪又係2手執咗部,唔通拉利告佢話唔應該買咩
Chris Harris 比拉利ban 完唔比渣press car 都自己買咗部599 做youtube review 啦
賣衫賣褲似cap水多啲
再者A 車房ig post 左好幾部"前車主"既拉利,supra, benz, r35, 波子

所以應該都幾肯定係A車房即係「前車主相熟車房
俾你係班ultra wealth
玩少一個牌子其實都唔care,係搞鳩media

對個brand好有愛除外

個dealer本身唔會買新車去賣既話,根本唔會care垃利點諗

btw垃利係真係小氣,睇佢唔俾人借la farrari去同人p1,918跑圈就知好仆街
車房佬係咪弱智 搵67笨 殺雞取卵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞