點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
玩車黎講 台灣個王陽明好似有料過rich7
起底再睇下佢啲口吻,就知佢係冇時間成本嘅人。

退一萬步講,就算冇時間成本,都唔等於人地要自己落手整。
玩車同整車根本係兩回事,係條傻鳩夾硬將自己嗰套放落人地身上。
Rich7 玩棍波都唔係好耐
又唔會自己落手整
揀料裝完試完唔啱又換
個日我睇新聞見啲明星食煙都仲可以做新聞
亞洲地區有部分人思想真係落後到

想像唔到係ishowspeed留言話佢講太多粗口
有料就唔知
但佢啲片次次都係 exhaust + wheels + suspension + stage 1 or 2 完 之後賣車
榮哥呢鋪堅67啦 搞埋其他車房既聲譽 邊個敢去
Alignment Formula MTA Vibrantlize 呢三間係咪可以黑名單
抵啦
當人傻仔嚟呃
要呃都呃新手啦
佢唔識車 都識俾錢個程序啦
有錢仔就以為人地唔睇價錢
改車犯咩法?
推到龍SIR拎住副新2.8KIT同67講解
香港本地TUNE就叫土炮TUNE架啦
就算佢程式本身係外國牌子
龍SIR 教改裝.

Piston ring adjustment.
Bearing clearance adjustment.

鍛造零件, 大TURBO

Injection system.

Fuel system ( flex fuel )
67應該 拍龍sir 玩改車

好似鬼佬咁拍番新舊車片

咁就好睇了
警犬表示:jdm 一律食草先
你依啲柒頭講到呃人天公地道咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞