點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
67好慘,feel 信錯人好hurt , 同埋應該好抆自己點解咁蠢
唔課金可以點改
唔改
其實rich柒, 正職撈乜?
咁多錢買車。 買極都有新車
呢個唔係自己改架拉利做棍波?
可能覺得比得起錢, 人地又講多2句意見
交換左wtapps就覺得大家FD左
好多車主有咁既諗法係正常
不過在於車房角度 好平常...
你比錢,你係老細; 講多2句都係維持賓主關係
都要繼續做你生意嫁
咩叫識車?改條爛鳩響喉 包下死氣蕉隔熱 換條直出
叫識車? 定賽車手先可以叫識車?
除左職業賽車手同佢地改裝品牌 同原廠工程師 其他個個都叫唔識車係咪最合理 坊間比十零廿萬改下車叫識車咩
之前睇好似係Joey 叫Richard拍片先架喎
點解睇落去身大腳細
skip 晒佢直接做你最尾果句 搞掂...
stock block 本身core shift 6-700whp 都遲早gg.. 買副n1缸外國撥撥佢上2.8寄到香港裝反隻盤頭又一條好漢
榮哥其實喺改車界都出晒名咩事㗎啦
其實呢D 數字。新機器好簡單做到。
殺雞取卵甩手左架就爆偈嘅34、少左個咁肯fing錢落廿架車度嘅有錢仔客,真係值咩
應該平左俾佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞