點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
估唔到連登會見到咁多人介意睇到youtube片講粗口
到自己講係咪會打冷震
真係
我又係有間黃店車房仲貴過去返自己車房整
可摸耳井多少少
仲有剪片都需時 咪當打工囉
姐係唔洗錢?
仲要香港人私家雞
俾部靚俾佢睇,再賣部殘俾佢?
67都幾仆街
明明係自己柒咗
自己對架車都唔了解就入手
到頭來出事就賴上一手
買二手車係咁㗎喎
人哋又唔係揸住支槍要你買
話晒之前人哋借咁多車俾你拍片
人哋都冇話要報酬或者賣廣告
由始至終都係覺得自己係受害者
溫室裏的小孩心態
最慘都係自己
真,最好學你咁黐貼紙喺jazz到多廿匹
我都唔明,明知佢改到架嘢離晒譜點解都仲要接佢貨就算當佢真係2.8 佢架嘢改到咁土炮點都傷掛,買架原裝改唔好咩?成兩球嘢大把budget 玩啦
充到有pista 都唔容易
講啫有錢就可以同d dealer 買車架啦,blackbird 唔賣咪金孚 iauto 買 唔通block 全球賣家唔比賣比佢咩
得佢一個會話現代拉利林寶麥記好多都唔好渣,個個都吹到天上有地下無唔知以為而家d 車廠出d 貨全部都完美無缺陷
上手都係中伏
中途搞搞下發現假2.8
即刻搵人接火棒
其實搞咁多嘢不如LS swap 算講嚟講去都係貪34個殼,成日搵副陳年計夾硬改,不如一係就攻頂omori 一係就擺另一副新計無咁嬲
佢特登拍條片認自己做咗水魚已經好成熟啦,比著第二個已經收收埋埋扮無事算,個個好似你咁醒成世無柒過咩
幾年前乜都唔識成碌7咁
唔呃你呃邊個
佢自己都當係交智商稅
佢之前買左架DC2
之後個排啲片 一條片講十幾次DC2 DC2 都幾煩
宜家事實佢係柒呀,佢自己都認咗啦

但係借車拍片還借車拍片,買車還買車
唔好撈埋嚟講
學你上面話齋,人哋又唔係揸住支槍要你借車

有冇報酬唔知啦,但係67 之前係某車房最少都消費過6位數金額
反而覺得doug 咩都讚本身睇咗好耐而家d 肉鳩酸iX 又話靚咩跑車都淨係話副計好好力好好灣,performance suv就話架車咁重都唔覺得好累贅幾好飛,試個幾個鐘趕收工驚得罪車廠咁個presentation又百年如一日轉咗睇throttle house 有誠意好多,gt4 都會笑下個波箱下下一波二波好浪費,成個production value 都高好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞