點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
遲啲上大陸改平好撚多,件都多過你香港啦
有錢鬼會40萬買部gr86
唔玩車嘅買bba, alphard, rr, benny
玩車嘅一係辣跑
一係掉錢改歐洲車/機械Jdm
佢冇講過自己好識車啵, 佢係用家角度黎講車囉, 又唔係要扮專家
個車房咁on9玩爛左件長期飯票
咁都叫冇手尾 67俾足哂時間同銀紙走去改 仲要佢經常都走落去hea都算叫熟客啊 改到有misfire算咩tuner 明知佢嘅生意唔出事嘅話肯定長做長有 依加搞到部34唔湯唔水咁樣 我真係鄧部車慘
兩部單車, 唔知仲以為你講兩部911

嘩70k好威
你咪威囉 國泰啲機都係租
人地都用唔盡啲asset驚折舊
仲有一部s5都10萬啦 7萬好多咩
劏鳩張長期飯票
Bentley自膠冇錢買係冇留意點串
你本身識佢?
咁難頂 唔好睇丫嘛
除咗佢介紹人地部r35換全碳+hks引擎
R34 v spec s2000 evo 3 四條片就冇睇
因為真係好撚多粗口+Joey淨係識和應
你又識佢真人?你又知佢唔係yes man?
個定位只能做契弟
冇嘅 咁打工嘅冇理由柴老細台
Richard要個真識車嘅partner帶佢玩
而家好似每部車都改到差唔多一樣 流水式作業
啲project car純堆料 冇乜主題冇靈魂
買得dyno,搵位放埋,不如寄部車去日本啦

你再講,開間車房67自己做自己生意,養自己班底,得閒招呼下朋友,佢既身家都無難度

搵日本仔搞,劏鳩你外國人就一定
溝通重要唔直接,日本仔聽唔明67既鳩叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞