點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
睇開窮撚改車
https://youtu.be/BvhFD6OB0GQ
人地窮玩賽車換粒turbo 都J到成地血
仲講埋點先balance 到

不過有錢人改車當玩GTA 姐,
一入車房就,唔該:全部攻頂
洗幾皮嘢講完又講講完又講
折墮到要咁樣刷存在感
佢好似真係會落場

個個都係換下風格做呢啲濕鳩嘢開始學
段片8:30唔係話唔關mta事?
點解好似冇人聽到咁
定我get錯
冇計 舊車 由內到外 點保養都好 都差啲
我揸過由日本運過嚟 上手日本仔有晒原廠record 你問我係咪好似新車 一定唔係 咪數少 全原廠都唔會有新車感覺
換偈油
一落場就踩爆engine
好慘
客套說話,佢全條片最後都係話自己唔小心,冇人有問題。

前車主:FF 2.8
MTA:一路擺喺到唔整又收到貴一貴
Tuner: 留意唔到唔係2.8
不過最大問題的確係前車主

我有冇get錯?
唔係咁平㗎
買完要搵位擺
仲要定期main
有 都話唔係MTA整車
佢係借位放件同拍片
睇過佢玩GT7
Oh 我以為佢裝拆係MTA搞,真正整車又另一間。
姐係「上手車主」預左會操爆部車,臨尾夾埋間「推薦車房」搭個台氹67落疊搵單,間車房臨死再劏多筆
洗唔洗67自己放低盤生意,去做埋車房仔,做埋turner

自己check

有機無師傅,都受氣,自己做埋佢,所以joey都可以炒左佢,67自己剪片

67玩車都唔係為錢,為咩咁辛苦自己,有時間做野,轉頭就搵得返個一兩球啦
我覺得前車主冇可能唔知自己嗰部機係2.6
Tuner 更加冇可能唔知

賣之前唔知有冇換過機器

MTA就係呢個位,你估會唔會有人將d零件放完係MTA
就算唔畀MTA整都唔搵附近車房整呀?
Ae110 你先記得 車主
救實救到嫁,不過67話05u block搞黎晒氣,個底本身都唔夠好,晒錢又去唔到佢想要既性能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞