點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
真係有錢玩大唔得咩,調返轉quotation 都冇, 認真起上嚟可以唔找數,叫佢還原番都仲得
800匹行原裝姐
有無聽過啲裝修佬,因為口講口賠咁樣俾返啲客玩死咗以後打工算
其實joey 先係金主
我記得67個陣彈pista彈到癲 之後賣左
之後都好似無買過拉利新車 係咪比人blacklist左
依佢個講法改姐改嘩佬冇改翼一定係唔識野

識改一定係jazz 佢做fit 樣加無限包圍
咁似一條係連登俾人捧上天嘅channel嘅風格
睇67 channel
MTA老細唔係Max(黑色GR Yaris車主)咩
榮哥睇佢ig好似係Vibrantlize(貼膜個間)老細
30萬真係唔係咩錢架小朋友
應該係掉轉唔買拉利啫,佢買pista前都要食架812
不過講真佢又未係VIP,拉利呢啲多佢一個唔多,要買嘅showRoom排到去貝沙灣
無捧過,因為有錢仔呢度一定唔會睇得起

呢度起碼有一半人屌佢唔識玩車

但我作為有車人士好佩服佢好羨慕佢
連大哥渣野驢
唔清楚榮哥係咪mta嘅人
不過今次佢都幾戇鳩
簡直係殺雞取卵
冇咗一個咁有potential嘅長期合作對象

老實講你估xrx唔知自己係一條水魚,
或者可以話係大客仔咩

但好似尤其佢呢啲有錢人
最介意嘅唔係洗錢嘅數目
而係你有冇水9佢 有冇誠信

即係例如佢唔介意用30萬買一條價值30萬嘅尾翼
但係介意你將一條價值5萬嘅尾翼賣10萬比佢

又或者係一啲明明冇嘅嘢你話有 有嘅又話冇
榮哥還榮哥
前車主還前車主
Mta車房還車房
好多細TRACK 做時間,
GR86 好夠砌, 俾足錢, 直上CLUB SPORT 避震, 換返靚呔軨.
新車又無野要整. 原裝油又靚.

想汁部老爺CAYMAN 棍都無錢買啦, 仲要整車.
跑車既世界,車價30萬真係唔係錢嚟
BRZ有行貨都係差不多價
其實你地有冇睇條片?
咪話MTA唔係車房囉
MTA借位佢拍片
定係trust me bro?
幫佢訂車訂件翻新過河濕腳都有排玩

咁樣斷自己條水都on99
改件貴過部車
30萬普通私家車都唔係貴啦屌
BBA可能僅僅買到入門
真,裝修佬就話頂籠幫襯一次兩次
呢啲整車嘢,佢一定長整長有
人地要20萬內, 1500 牌費....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞