點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
所以我寧願ship 去外國搞

https://instagram.com/arlington_machine?igshid=YmMyMTA2M2Y=

呢間真係幾好
香港邊個要依家都揸唔到
仲ship黎ship去
寧願買過副 Hks complete engine
起碼冇手尾跟
佢架DC2好似係賣咗比榮哥
咪一鳩樣
Alignment Formula 同 MTA 同 Vibrantlize咪又係前車主嘅車房
根本成件事就係67信錯個自己以為係朋友嘅on9
當然,我估67最嬲唔係前車主賣部05u嘅 "RB28" 比佢,
而係前車主"介紹"嘅車房收23萬人工都整部爛車比佢當complete,
以佢嘅性格如果車房同佢講副車頭唔得要換佢係會俾多幾十萬去買個HKS complete engine返黎,最緊要係間shop收咗錢可以處理到佢嘅問題就得。
你睇佢部86又要乾冰又要engine rebulid佢咪又係俾錢落去
搵龍sir 拎架車驗一驗 拍返段片
玩嘢咩
Youtube 收益好少架渣
換條呔都冇咗
ferrari賣車係真係可以blacklist到世界盡頭
如果你係佢blacklist上面又有dealer/seller賣比你
佢會連間dealer/人都blacklist埋
驗屍咩
Crossover 玩下都有啲諗頭
咁你真係未試過整一架自己整極都整唔好嘅車
甩咗手嗰個喜悅感,真係文字形容唔到
有人埋單
好撚尷尬
唔同玩法
好彩佢玩JDM,唔會點跌錢,仲隨時賺
所67好嘢,話晒俾大家知架車有問題,即係佢唔會將自己嚟㗎整唔好嘅放俾下一手,或者有暗病唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞