點睇XRX改架34俾人當水魚咁㩒?

853 回覆
393 Like 13 Dislike
應該係肥佬喇
條友睇到上哂腦
唔開名講前車主同車房
仲講明MTA唔關事 只係借位拍片
雖然大家自己識估
仁孚緊係話有客投訴啦

唔通話我老細唔like你評我哋架車
條片睇得出XRX好唔鋸比MTA劏得咁勁。不過可能因為身為公眾人物,佢係條片都算幾好態度。
e 個真,
佢片中話唔介意找廿幾萬數,但你一定比番廿幾萬質素野佢。。。
e d 大豪客唔係咁易搵。。。
同埋間車房收5000 一工,但 d 手工閪到pk, 正常人都嬲到 pk la
勁威勁有錢
Benny
得2.3 5.0
3.0 ae110?
好多工具好威
連登好多有錢人
sources: trust me bro
講真 佢搞到就唔洗報呢間果間

見過有師傅成日擺係度過日晨 整架JDM都擺一年半載先搞 有時架車舊 特別副偈 打散rebuild 價錢都咁襟計 玩JDM 一係你車房識整 一係自己有錢又肯郁手整
講真 玩舊車唔落手整吓 被人劏呢啲常有 間嘢又唔一定識整 你埋去佢度佢緊係話好似砌Lego 咁易架 佢一郁手整就話多鑊氣 好多嘢搞
車房好多整日用車 跑車另一套嚟 又唔係日日整 都係整到見問題先諗偈搞
好似講波子個條
前排有班講車既KOL 渣架黑色GR supra拍片,架supra 係咪又係榮哥? 幾型棍
本身係67公司嘅煙腸
是,似蝙蝠車,個部,JT 遊樂場試過,轉彎割沙板
咁姐係可以唔洗課金?
有錢都有 有錢嘅慘,人哋明知你有錢就㩒住搶
所以成日啲相post完又del?又要隱隱約約又要del
佢地講果間伏既23萬車房應該係"前車主" 另外介紹,似乎唔係MTA,部車tunning 先係MTA 度tune
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞