信用卡討論區(125)買嘢記得留意rebate cap

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Citibank reward master

本身食m 記可以 用每190 分扣$1
宜家打回原形 270 分先扣到
有冇其他野抵扣d
payme
買35蚊扣5蚊
應該全城最抵玩
配合埋媽媽會
買夠28蚊就送fries/可樂
用緊親子會
試下payme 先

但我想問下張citi d 分點用抵d
嚟緊bk日本酒店 邊張卡比較好? hsbc mile?
HSBC VS / SC AM
等下一個promo
或者睇下換coupon有冇折
屌你wakuwaku今個月樂天又計咗日本本哋消費
外幣就EveryMile兩蚊里,agoda有折

網上訂就任何網卡
Amex platinum 細頭冇得免大頭年費
新terms先係
舊terms 係5-6個月
我今個星期六都係咁
降左其他卡信用額,過幾個月再嚟過
我呢兩日都收到卡
按巴打咁講
我用card+ activate 左張卡 仲買埋野
都仲要打電話開通先log in 到ebanking ?
只能夠講我係咁,入左1蚊落去試交錢app係顯示收到,但食飯contactless比錢果時就收到短訊話我未開卡。

可能我中bug掛,你可以試下就咁去e-banking register,reg果時出error就係我果個未開卡嘅case

開卡電話:22908818
經moneyhero申請係咪好耐都未拎到佢個優惠?
想問有無人拎過安信 Earnmore D迎新禮品

我睇terms 話四個月內會send換領信

我想問下換領信係以郵寄信形式定係手機sms發出?

利申:簽夠數,已經3個半月,完全無消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞