信用卡討論區(125)買嘢記得留意rebate cap

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

信用卡》管理DBS$ 獎賞計劃

之後你跟指示改睇下得唔得?
掂啦
或者我講多少少我呢加個情況
我已經收到卡,login到Card+HK個app
不過係個app入面搵唔到有得改
見到第一頁有教入e-banking改,但我無user name,試過㩒忘記user name,打完身份證都係搵我唔到。
會唔會係要開埋DBS户口先得?
唔知唔緊要,等我得閒打去問下,有答案係到share返,唔該哂各位巴打先
我搞清楚咩事了,可以話係我user error原來係Card+HK app打完卡資料同身份證,只係令user入到個app,唔代表張信用卡已開通。要打電話開通張卡,開通完先可以再去e-banking register帳號。
app無得改,你要申請埋e-banking

你咁樣應該係未有e-banking
我都係 完全冇諗過會快到咁

利:有acc
心情好
大家覺唔覺渣打SIMPLY CASH CAED同SMART CARD好易撈亂?

都係渣打、都係S字頭、都係灰色
我Simply Cash用直卡
橫卡紫色,唔係灰色
係喎,咁其實好難撈亂 一直一橫
apple pay咪一樣橫
有冇人同我一樣還唔到mox credit條數?
試左好多次,次次話成功,但無扣數,仍然有欠款,交易動態無過數
線上cs叫我delete app後再試,但都係一樣
星期一到期,救命
有冇片
開日曆Screenshot定還錢fail條片保命
Mox還卡數係得戶口轉呢個辦法
Set rule得唔得
我想問如果我set明天交咭數,會唔會顯示有一個預設轉賬?
因為我set左後話成功,但我搵唔到有地方顯示呢條轉數
搵到了
Set左明天交錢,希望過到
AMEx Platinum card 求Referral Reward
TG
@i_go_to_school_on_foot
amex係咪冇得check啲積分點計
計哂自己簽帳條數都唔對
想check迎新積分入咗數未
Lm
係咪AE Explorer?
頭3個月 1蚊=5分
姐係你頭3個月LOOK左 5000蚊
就應該見到有2萬5分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞